Kesişme: İyi ki Varsın Eren 1 Ocak 2023 Pazar günü TRT 1'de

Kesişme: İyi ki Varsın Eren 1 Ocak 2023 Pazar günü TRT 1'de
1 Ocak 2022 yılında vizyona giren ve sinema seyircisi tarafından çok beğenilen Kesişme: İyi ki Varsın Eren Filmi 1 Ocak 2023 tarihinde TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Bundan tam bir yıl önce 1 Ocak 2022 yılında vizyona giren ve oldukça iyi bir gişe yakalayan filmlerden olan Kesişme: İyi ki Varsın Eren, vizyona girişinin üzerinden tam bir yıl sonra televizyon ekranında seyirciyle buluşacak. Ünlü yapımcı Mustafa Uslu’nun yapımcılığını üstlendiği ve 11 Ağustos 2017 tarihinde teröristler tarafından Trabzon’da şehit edilen asker ve genç bir çocuk olan Eren’in hayatını anlatan film vizyona girdiğinde büyük ses getirmiş ve oldukça iyi bir gişe yapmıştı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı filmde İsmail Hacıoğlu başrolü oynamıştı. Yaşandığı zaman büyük infiale sebep olan ve uzun süre gündemde kalan terörist eylem sonucu şehit olan sivil ve askerlerin hikayesini dram türünde ele alan Kesişme: İyi ki Varsın Eren filmi Mert Dikmen, Alper Uyar ve Özer Feyzioğlu tarafından kaleme alınırken filmin yönetmen koltuğunda ise Özer Feyzioğlu oturuyor.

TRT 1 Ekranlarında Yayınlanacak

11 Ağustos 2017 yılında Trabzon’un Maçka İlçesinde Terörist örgüt ile bölgede görev yapan askerler arasında bir çatışma çıkmış ve bu çatışmada Astsubay Ferhat Gedik ve sivil biri olan eren Bülbül şehit olmuştu. Yaşanan bu olay bölge halkı ve tüm ülke tarafından lanetlenirken teröristler daha sonra etkisiz hale getirilmişti. Olay sonucu şehit olan biri sivil biri asker iki kişinin hikayesinin anlatıldığı Kesişme: İyi ki Varsın Eren filmi Mustafa uslu tarafından hazırlanmış ve 1 Ocak tarihinde vizyona girmişti. Filmin vizyon tarihinin üstünden tam bir yıl geçtikten sonra film sonunda tv ekranlarına geliyor. Film olayın yaşandığı 1 Ocak’ın yıldönümünde ekrana gelecek. Film TRT 1 ekranlarında 1 Ocak 2023 saat 20.00’da ekrana gelecek.

Kesişme: İyi ki Varsın Eren Oyuncuları Kimler?

Sinemada seyirciyle buluştuğunda oldukça ses getiren ve seyirci tarafından çok sevilen Kesişme: İyi ki Varsın Eren filmi 1 Ocak 2023 tarihinde TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak. Filmin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Filmde

·         İsmail Hacıoğlu (Ferhat Gedik)

·         Rahman Beşel / Ahmet Eren Taşdelen (Eren Bülbül)

·         Alayça Öztürk (Cemile Gedik)

·         Emir Çiçek (Hasan Bülbül)

·         Mutlunur Lafçı (Ayşe Bülbül)

·         Atay Yıldız gibi isimler rol alıyor.

30-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar