Ah Be Birader Filminin Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Ah Be Birader Filminin Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
2518 Film Yapım imzalı Ah Be Birader komedi filminin oyuncuları belli oldu. Ah Be Birader filminin konusu ne? Filmin oyuncu kadrosunda kimler var? Film ne zaman vizyonda…

Yapımını 2518 Filmin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ahmet Kapucu’nun oturduğu aynı zamanda senaryosunu da Ahmet Kapucu’nun kaleme aldığı Ah Be Birader adlı sinema filminin çekimleri İstanbul’da gerçekleşti. Montajına başlanacak filmin önümüzdeki sezonun başı gibi sinemaseverlerle buluşacağı tahmin ediliyor. Ah Be Birader filminin başrollerinde 47 yaşındaki başarılı ve tecrübeli oyuncu Ufuk Özkan ile 42 yaşındaki oyuncu Anıl İlter paylaşıyor. Ufuk Özkan birçok dizi ve filmde oynamıştır. Bunlardan en bilinenleri, Geniş Aile, Kalk Gidelim ve Zengin Kız Fakir Oğlan dizilerinde ve son olarak O Kuş Buraya Gelecek filminde yer almıştı. Dizilerinin yanı sıra Ben Bilmem Eşim Bilir yarışması ile de başarılı bir program sunumu geçmişi olmuştu. Anıl İlter ise, Bir Mucize Olsun, Savaşçı ve son olarak Mahkum adlı dizilerde rol almıştı. İki oyuncu Ah Be Birader filminde bir araya geldi. Ah Be Birader filminin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Ah be Birader Filminin Konusu Ne?

Birbirlerinden çok farklı yaşayan iki kardeşin hikâyesi konu edilen Ah Be Birader’de Anıl İlter’in Ali, Ufuk Özkan’ın Orhan rollerine hayat verdiği filmde, Orhan oldukça atılgan ve korkusuz bir adamdır. Piyasa da hiç bir zaman parasını bırakmayan yer altı dünyasının sevdiği saydığı bir adamdır ve çevresine topladığı adamları ile tefecilik yapmaktadır. Orhan’ın hayatında kadınların biri gelir biri gider. Beyaz yakalı düz bir hayatı kendine seçen Ali, oldukça çekingen bir adamdır ve evlenmek istediği kadına bir gün yüzük alırken bir soygunun ortasında kalır. Başına türlü belalar gelince de yeraltı dünyasında tefecilik yapan abisine sığınır.

Yasemin Öztürk, filmde polis rolünde yer alacak.

Ah Be Birader Filminin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

 Ah Be Birader filmi güçlü bir oyuncu kadrosundan oluşuyor. Film birçok ünlü oyuncuyu da aynı filmde bir araya getirdi.

Ah Be Birader Oyuncuları


Ufuk Özkan – Orhan 


Anıl İlter – Ali


Serkan Kuru

Serkan Kuru; şimdilerde, Gönül Dağı dizisinde Doktor Kenan’ı canlandırıyor.

Ersin Olgaç

Ersin Olgaç; Sakarya Fırat dizisi ile ismini duyurmuştur.


Deniz Çatalbaş

Deniz Çatalbaş, Arka Sokaklar dizisinde yer alıyor.

Bora Cengiz
Bora Cengiz; Tutunamayanlar dizisinin Tunç’u olarak biliniyor.  Özellikle Çilek Kokusu, Bodrum Masalı dizileri ile de çok tanınmış, Ramo dizisinde Taner rolünde oynamıştır.


Yasemin Öztürk
Yasemin Öztürk; 7 Melekler filminde ve Arka Sokaklar dizisinde oynamıştır.


Muzaffer Aksoy

Muzaffer Aksoy, oyuncu ve yönetmendir.   

Ah Be Birader Filminin Vizyon Tarihi Ne Zaman?

Ah Be Birader filminin çekimleri başladı ve Haziran ayında tamamlandı. Film Kasım 2022 gibi vizyonda olacak.

04-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar