Ah Nerede Dizisinde Hulusi Kentmen'i Oynayacak İsim Belli Oldu

Ah Nerede Dizisinde Hulusi Kentmen'i Oynayacak İsim Belli Oldu
Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden Ah Nerede’nin dizi versiyonunda Ünlü isim Hulusi Kentmen’i canlandıracak oyuncu belli oldu!

Türk Sinemasının efsaneleşen yapımlarından olan ve kadrosunda efsane isimleri barındıran Ah Nerede adlı filmin diziye uyarlanması için çalışmalar geçtiğimiz aylarda başlamış ve 10. Ev Yapım şirketi bunun için mesai harcamaya başlamıştı. Yeşilçam’ın en çok beğenilen ve seyredilen bugün bile televizyonlarda yayınlandığında reyting rekorları kıran gençlik ve eğlence filmi Ah Nerede’nin diziye uyarlanacağı açıklandığında castında kimlerin yer alacağı en çok sorulan sorulardan biriydi. Kadrosunda Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu, Hulusi Kentmen, Adile Naşit gibi dev isimleri barındıran film için hazırlanacak cast için çalışmalara başlayan 10. Ev Yapım şirketinden ilk isimler gelmeye başladı. Bugün birçok oyuncusu hayatta olmayan filmde en büyük isimlerden biri olan ve filmlerin babacan karakteri ve usta ismi Hulusi Kentmen’i canlandıracak oyuncu belli oldu. 1993 yılında hayata veda eden usta oyuncu filmlerin pos bıyıklı babacan karakteri Hulusi Kentmen’i, Tarık Papuçcuoğlu’nun canlandıracağı öğrenildi.

Hulusi Kentmen’i Tarık Papuçcuoğlu Oynayacak

1995 yılında yapılan ve kadrosunda dev isimleri barındıran gençlik ve komedi dizisi Ah Nerede’nin dizi uyarlaması için çalışmalar devam ediyor. 10. Ev tarafından hazırlanan ve henüz yayıncı kanalı belli olmayan dizinin cast çalışmalarına başlandı. Bülent İşbilen’in yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin senaryosunu Kübra Sülün ve Meryem Demirli kaleme alıyor. Dizide birbirinden efsane oyuncular yer alırken baş rol oyuncusu olan ve Tarık Akan’ın canlandırdığı Ferit karakterinin babası Hulusi Kentmen’i usta oyuncu Tarık Papuçcuoğlu’nun canlandıracağı öğrenildi. Ayrıca filmin bir diğer karakteri olan Ferit’in annesini Ayşe Kökçü canlandıracak. Filmde Ferit’in annesini Şükriye Atav canlandırmıştı. Filmde Ferit dahil üç gencin babası olan ve bir iş adamına hayat verecek olan karakter, sinirli, huysuz, yardımsever, ailesi için en iyisini düşünen ve çocuklarının geleceği için onlara destek veren babacan bir karakterdir.

Ah Nerede Oyuncuları Kimlerdir?

Orhan Aksoy tarafından 1975 yılında yapılan ve sinemalarda gişe rekorları kıran bugün televizyonlarda yayınlandığında reytinglerde en üst sıralarda yer alan komedi filmi Ah Nerede döneminin en başarılı oyuncularını bir araya getirmişti. Filmde efsane isimler, Tarık Akan, Hulusi Kentmen, Gülşen Bubikoğlu, Adile Naşit, Halit Akçatepe, Feridun Şavlı, Serpil Nur, Nilgün Atılgan, Hayati Hamzaoğlu, Leman Akçatepe, Şükriye Atav, Selim Naşit Özcan, Dilaver Gür, Dinçer Çekmez ve daha pek çok isim yer alıyordu. Bu isimlerden birçoğu ne yazık ki bugün hayatta bulunmuyor. Filmin dizi versiyonu ise seyirci ve sektör tarafından merakla bekleniyor.

20-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar