Selen Görgüzel ‘Emre’ İsmini Sildirdi

Selen Görgüzel ‘Emre’ İsmini Sildirdi
Geçtiğimiz ay 9 yıllık evliliğini tek celsede sonlandıran başarılı oyuncu Selen Görgüzel adında bulunan Emre ismini mahkemeyle sildirdi.

Ünlüler dünyasının şöhret isimleri zaman zaman farklı konularla gündeme geliyor. Hayatın akışında herkesin başına gelebilecek olayların ünlülerin başına geldiğini insanlar magazin basınında ve sosyal medyada yer alan haberlerden öğreniyor. Bugün de böyle bir haber magazin basını ve sosyal medya ile internet haber sitelerinde yer aldı. Habere göre geçtiğimiz günlerde eşi oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan’dan 10 dakika süren celseyle boşanan şarkıcı ve oyuncu Selen Emre Görgüzel adında yer alan Emre ismini kullanmadığını belirterek nüfus müdürlüğüne başvurdu ve Emre isminin adından silinmesini talep etti. Habere göre ünlü şarkıcı ve oyuncunun adında bulunan Emre ismi kendi isteğiyle çıkarıldı. Ünlü isim bugüne kadar resmi işlemler dışında adında bulunan Emre ismini hiç kullanmamıştı.

Emre’yi Sildirdi

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Emre Görgüzel geçtiğimiz günlerde boşanma davasıyla gündeme gelmişti. Ünlü isim şimdi de yine bir haberle magazin basınında yer aldı. Ünlü isim adında bulunan Emre ismini kullanmadığı için ve bu ismin erkek ismi olduğundan dolayı adından silinmesini istedi. Bunun için mahkemeye başvuran Selen Görgüzel, nüfusta Selen Emre olan adının düzeltilmesi için dava açtı. Avukatı aracılığı ile mahkemeye başvuran Selen Emre, Emre ismini kullanmadığını ve erkek ismi olması nedeniyle resmi işlemlerde sıkıntı yaşadığını belirtti. Görülen davada mahkeme Selen Görgüzel’in talebini haklı buldu ve nüfusta Selen Emre olan adını Selen olarak düzeltilmesine karar verdi. Böylece ünlü isim zaten kullanmadığı Emre ismini mahkeme kararıyla sildirmiş oldu.

Mahkeme Çıkışı Ağlamıştı

Yaklaşık bir ay önce ünlü isim Hamdi Alkan’la olan 9 yıllık evliliğini anlaşmalı olarak tek celsede sonlandıran 43 yaşındaki ünlü oyuncu Selen Görgüzel mahkeme çıkışı gözyaşlarını tutamamıştı. Boşandığı eşi ünlü yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan tarafından teselli edilen Görgüzel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “dokuz yıl beraber ağlayıp beraber güldük. Aynı havayı soluduk, çok sevdik, sevildik, çok didiştik, çok barıştık, unutulmaz anılar biriktirdik. Bugün karı – koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız. Mutluluk daima seninle olsun” ifadelerini kullanmıştı.

20-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar