Ünlü Senarist Hayatını Kaybetti

Ünlü Senarist Hayatını Kaybetti
Bugüne kadar pek çok dizi ve sinema filminin senaristliğini yapan ünlü senarist Gamze Özer 47 yaşında hayatını kaybetti.

Bugün son dakika gelişmesi olarak magazin basını, sosyal medya ve internet haber sitelerinde yer alan bir haber Türk dizi ve sinema filmi dünyasında büyük bir şok ve şaşkınlık yarattı. Ünlü isim armağan çağlayan tarafından sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımda bugüne kadar pek çok dizi ve filmin senaryosuna imza atan başarılı ve ünlü senarist Gamze Özer’in hayatını kaybettiğini belirtti. Armağan Çağlayan’ın paylaşımında ünlü senaristin sabah evinde yatağında öldüğü bildirildi. Bu son dakika haberi dizi ve film sektöründe büyük bir şok yaşanmasına sebep olurken ünlü senaristin sevenleri ve yakınları bu haber karşısında derin bir üzüntüye girdi. 47 yaşında olan ve Hanımın Çiftliği, Kınalı kar gibi unutulmaz dizilere imza atan Gamze Özer’in hayatını kaybetmesi sosyal medyada gündem olurken pek çok kişi Gamze Özer’in neden öldüğünü ve kim olduğunu araştırmaya başladı.

Gamze Özer Neden Öldü?

Bugüne kadar pek çok televizyon dizisi ve sinema filmine imza atan başarılı yazarlardan ünlü senarist gamze Özer bu sabah evinde ölü olarak bulundu. Gece yatağına yattığı öğrenilen Gamze Özer’in sabah uyanamadığı ve öldüğünün anlaşıldığı öğrenildi. Haberi sosyal medya hesabından paylaşan ünlü isim Armağan çağlayan paylaşımında “İnanamıyorum! Ahhh Gamze… Her ölüm erken ama senin için çoook erkendi. Yattığın yer incinmesin” ifadelerini kullandı. Çağlayan daha sonra başka bir paylaşımında da “gece yatmış, sabah uyanamamış, sebebi henüz bilinmiyor” ifadelerini kullandı. Ünlü senarist gamze Özer’in neden öldüğü konusunda bir bilgi bulunmazken haber dizi sektöründe büyük üzüntüye yol açtı. Ünlü ismin neden öldüğü ve cenaze işlemleriyle ilgili bir bilgi henüz bulunmuyor. Ünlü senarist gamze Özer 47 yaşındaydı.

Gamze özer Kimdir?

Bugüne kadar pek çok dizi ve sinema filmine imza atan başarılı yazar Gamze özer 8 Temmuz 1975 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel sanatlar fakültesi Tiyatro Bölümü Dramatik Yazarlık Ana sanat dalından mezun olmuştur. Ünlü yazar daha sonra tiyatro oyunlarında rol almış ve ardından yazarlığa başlamıştır. Gamze özer bugüne kadar

·         Sihirli Annem

·         Sihirli Annem Bir’iz

·         Hayatımın Rolü

·         Maskeli Balo

·         Nefes

·         Hanımın Çiftliği

·         Beni Unutma

·         Annem

·         Adak

·         Acemi Cadı

·         Rüzgarlı Bahçe

·         Kınalı Kar

·         Acemi Cadı

·         Zilyoner

·         Yüzleşme

·         Kedi

·         Güzel Günler adlı yapımların senaristliğini yapmıştır.

25-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar