Ahmet Rıfat Şungar ile Esra Gülmen Evlendi

Ahmet Rıfat Şungar ile Esra Gülmen Evlendi
Pek çok dizide birçok karakteri başarılı bir şekilde canlandıran ünlü oyuncu Ahmet Rıfat Şungar ile Esra Gülmen dünya evine girdi.

Magazin dünyasında bugün güzel bir gelişme yaşandı. Zaman zaman magazin basınına ve sosyal medyaya yansıyan evlilik haberlerinden biri de bugün yaşandı. Ünlü oyunculardan Ahmet Rıfat Şungar ve görsel sanatlar alanında yaptı çalışmalarla tanınan Esra Gülmen dünya evine girdi. Çiftin nikahı İstanbul Büyükada’da gerçekleşti ve düğün törenine az sayıda davetli katıldı. Çiftin oldukça mutlu oldukları gözlenirken özellikle Esra Gülmen’in giydiği gelinlik ile Ahmet Rıfat Şungar’ın giydiği gömlek dikkatlerden kaçmadı. Evlilik fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşan çiftin hayranları ve sevenleri çifte mutluluklar dileyen binlerce mesaj yolladı. Son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara adlı diziye konuk olarak katılan oyuncu Ahmet Rıfat Şungar ES ES adlı yapımla tanınmış ve seyirci tarafından çok sevilmişti.

Dikkat Çeken Gelinlik ve Damatlık!

Magazin dünyasının ünlü simalarından oyuncu Ahmet Rıfat Şungar ile sanat alanında yaptığı çalışmalar dikkat çeken Esra Gülmen dünya evine girdi. Büyükada’da gerçekleştirilen sade bir törenle evlenen çifti pandemi kuralları nedeniyle az sayıdaki davetli yalnız bırakmazken çift sosyal medya hesaplarından dünle ilgili fotoğraflarını paylaştı. Özellikle gelinlik ve damatlık dikkatleri çekerken ünlü isimlere pek çok beğeni geldi. Esra Gülmen’in giydiği ve kendi tasarımı olan gelinliğin göğüs kısmındaki detaylar yorgana benzetilirken Ahmet Rıfat Şungar’ın giydiği gömleğin ortasındaki kalp ve güneş ışınları dikkatlerden kaçmadı. Çift düğün yemeği yerine midye yemeyi tercih ederken Ahmet Rıfat Şungar sosyal medya hesabından yaptı paylaşıma 1+1 notunu ekledi. Bizde ünlü çifti tebrik ediyor ve birlikte geçirecekleri mutlu bir ömür diliyoruz.

Ahmet Rıfat Şungar Kimdir?

Bugün Esra Gülmen ile evlenerek dünya evine giren ünlü oyuncu Ahmet Rıfat Şungar 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Son olarak menajerimi Ara adlı yapımda rol alan ünlü oyuncun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Ahlat Ağacı, Dudullu Postası, Kadın, Vatanım sensin, Ah Neriman, Merhamet, Karadağlar, Beni Unutma İstanbul, Es – Es, Beş Şehir, Hatırla sevgili ve Kaybolan yıllar.

15-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar