Ekin Koç Üç Kuruş Dizisinde Ahmet Rıfat Şungar ile Görüşülüyor

Ekin Koç Üç Kuruş Dizisinde Ahmet Rıfat Şungar ile Görüşülüyor
Show Tv’de Çukur’un yerine düşünülen Üç Kuruş Dizisi için Ekin Koç’la anlaşmaya varıldı. Dizi için genç oyuncu Ahmet Rıfat Şungar ile de görüşülüyor.

Yeni yayın döneminde Show Tv’nin en iddialı yapımı olması beklenen ve ayı zamanda en büyük kozu olacak olan Üç Kuruş için cast çalışmalarında sona gelindi. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve seyircinin de büyük merakla beklediği Üç Kuruş için daha önce anlaşılan oyuncular dışında başka oyuncularla da görüşmeler devam ediyor. Daha önce başarılı oyuncu Ekin Koç ile görüşen yapım şirketi bu görüşmeden de olumlu sonuç aldı. Geçtiğimiz yılın en iyi çıkış yapan oyuncularından olan Ekin Koç ile anlaşmaya varan Ay Yapım Üç Kuruş için genç ve başarılı oyuncuya Polis amiri Efe karakterini emanet edecek. Çekim için artık sadece son detayları kalan dizinin üçüncü başrol oyuncusu için ise yine genç kuşağın başarılı oyuncularından Ahmet Rıfat Şungar’a teklif götürüldüğü öğrenildi.

Ekin Koç ile Anlaşmaya Varıldı

Ay Yapım tarafından hazırlıkları süren ve Show Tv ekranlarında Çukur’dan boşalacak yayın günü için düşünülen Üç Kuruş için cast çalışmaları devam ediyor. Daha önce anlaşmaya varılan Uraz Kaygılaroğlu, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Aytaç Uş ve Burak Altay’ın dışında geçen sezon TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Sencer karakterini canlandıran Ekin Koç ile de anlaşmaya varıldı. Daha önceden görüşülen oyuncunun yapım şirketinin teklifine evet dediği öğrenildi. Ekin Koç’un dizide Polis Amiri Efe karakterine hayat vereceği öğrenildi. Öbür taraftan dizde Leyla karakterini canlandıracak olan Aslıhan Molbora’nın dizideki karakterinin özelliği gereği roman dansı dersleri almaya başladığı öğrenildi. Bu arada yapım şirketi dizde oynayacak üçüncü başrol oyuncusu için Ahmet Rıfat Şungar’a teklif götürdüğü öğrenildi. Genç oyuncunun dizide yer alacak seri katil karakteri için düşünüldüğü öğrenildi.

Ahmet Rıfat Şungar Kimdir?

Son dönemlerin başarılı ve genç oyuncusu Ahmet Rıfat Şungar 9 Şubat 1983 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan genç oyuncu daha sonra dizi ve sinemalarda rol almaya başlamıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

-          Kaybolan Yıllar

-          Hatırla Sevgili

-          Saklı

-          Kadın

-          Vatanım Sensin

-          Gamsız Hayat

-          Ah Neriman

-          Es – Es

-          Karadağlar

-          Hatırla sevgili

Adlı yapımlar bulunmaktadır.

06-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar