Rasim Öztekin’in Eşinden Ameliyat İhmali Açıklaması

Rasim Öztekin’in Eşinden Ameliyat İhmali Açıklaması
Geçtiğimiz hafta hayata veda eden Rasim Öztekin’in sağlını ihmal ettiği şeklindeki açıklamalar üzerine eşi bir açıklama yaptı ve gerçekleri açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde bir kalp rahatsızlığı sonrası 62 yaşında hayata veda eden usta tiyatrocu ve oyuncu Rasim Öztekin’in erken vefatı her kesimde derin bir üzüntüye sebep olmuştu. Usta oyuncu kalp rahatsızlığı sebebiyle hayata veda ederken arkasında da ne yazık ki pek çok soru bıraktı. Uzun yıllardır kalp rahatsızlı yaşayan ve kalbinde yapay bir pille hayatını sürdüren oyuncunun vefatının ardından yine kendisi gibi usta bir oyuncu olan ve Rasim Öztekin’in de yakın arkadaşı olan oyuncu demet Akbağ cenaze sonrası bazı açıklamalarda bulunmuş ve usta oyuncunun olması gereken bir ameliyatı ihmal ettiğini iddia etmişti. Demet Akbağ’ın bu iddiasına günler sonra oyuncu Rasim Öztekin’in eşi cevap verdi.

Rasim Öztekin’in Eşi Açıklama Yaptı!

Geçtiğimiz hafta 62 yaşında hayata veda eden usta oyuncu Rasim Öztekin’in vefatının ardından yakın arkadaşı oyuncu Demet Akbağ usta oyuncunun olması gereken bir ameliyatı ihmal ettiğini belirten bir açıklama yapmıştı. Bu açıklama sonrası Rasim Öztekin’in eşi Esra Kazancıbaşı bir açıklama yaptı. Esra Kazancıbaşı yaptığı açıklamada “her yaştan, her kesimden insanın ağabey diye hitap ettiği Rasim Öztekin, mizahın toplumsal hoşgörünün ve saygının sembolü olduğu kadar pandemi döneminde de sağlık kontrollerini asla aksatmayarak örnek davranış sergileyen hastalardan biriydi. Bu konuda ortaya atılan asılsız iddiaların onu seven, rol model olarak gören milyonlarca hayranına sağlık konusunda yanlış örnek teşkil edebileceğinin kaygısıyla bu bilgilendirmeyi yapma gereği duydum. Medyada yer alan asılsız bazı haberlerin aksine en son 30 Ocak’ta kalp kontrolünden geçmişti. Kan – idrar testlerinin, elektro ve EKO çekiminin yanı sıra kalp pili kontrolü de yapılmıştı. Yine geçtiğimiz haziran ayında geçirdiği önemli ritim bozukluğunun tedavisi için kalbine şok tedavisi uygulanmıştı” ifadelerini kullandı.

Demet Akbağ Ne Demişti?

Usta oyuncunun vefatının ardından sahne arkadaşlarından demet Akbağ Rasim Öztekin’le ilgili olarak “çok kötü bir gün geçirdim, çok ağladım. O yüzden söyleyecek bir şey yok. Çok genç kaybettik Rasimciğimi. Çok üzgünüz hepimiz. Kalbi zaten problemliydi. Bir de Covid – 19 sebebiyle olması gereken bir ameliyatı da galiba ihmal etmiş. Kalp krizi aramızdan aldı onu” ifadelerini kullanmıştı.

15-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar