Asya dizisinin kadrosuna sürpriz isim

Asya dizisinin kadrosuna sürpriz isim
Güzel oyuncu Ahsen Eroğlu’nun başrolünde yer alacağı ve Asya karakterine hayat vereceği Asya dizisinin kadrosu netleşmeye başladı.

Şu sıralar hazırlıkları devam eden ve cast çalışmalarında sona yaklaşılan yeni dizi Asya’nın kadrosunda yer alacak isimler netleşmeye başladı. Dünyaca ünlü yazar Charles Dickens’in Little Dorrit adlı romanından dizi olarak uyarlanan ve başrolünde güzel oyuncu Ahsen Eroğlu’nun yer alacağı dizi Sun Global Medya tarafından hazırlanıyor. 26 bölüm olarak planlanan dizinin yönetmenliğini Osman Kaya üstlenirken dizi oldukça merak ediliyor. Yakında sete çıkması planlanan dizide Ahsen Eroğlu’na eşlik edecek erkek oyuncunun kim olacağı henüz belli olmazken bu ismin çok yakında belli olacağı ve dizinin sete çıkacağı belirtildi. İntermedya tarafından pazarlanacak dizinin dünyanın 90 ülkesine satılacağı belirtilirken dizi 2023 Türkiye’sine uyarlanıyor. Günümüz toplumsal yapısına ayna tutacak dizinin ülkenizde hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz belli olmadı.

Kadro belli oluyor

Sun Global Medya tarafından hazırlanan ve yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak yeni dizi Asya’nın çalışmalarında sona yaklaşıldı. Birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı dizinin erkek başrol oyuncusu henüz belli olmazken bu ismin yakında açıklanacağı öğrenildi. Başrolünde Ahsen Eroğlu’nun yer alacağı dizinin kadrosunda yer alacak isimler ve canlandıracakları karakterler ise belli olmaya başladı. Osman Kaya tarafından yönetilecek dizide, Ahsen Eroğlu Asya, Zafer Algöz Hüsrev, Altan Erkekli Kemal, Elçin Afacan İnci, Aslı Saçar Muazzez, Saygın Soysal Yılmaz, Ece Dizdar Melda, Selen Uçer Hatice, Serhat Tutumluer Zübeyir, Betül Aktel Menekşe ve Eren Çiğdem Tamer olarak yer alıyor.

Altan Erkekli kimdir?

Türk dizi, sinema ve tiyatro dünyasının ünlü ve önde gelen isimlerinden olan başarılı ve usta oyuncu Altan Erkekli 18 Ocak 1955 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk üzerine eğitim alan Altan Erkekli bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Dolap Beygiri, Deniz Gurbetçileri, Mavi Sürgün, Kurtuluş, Bir Demet Tiyatro, Vizontele, Bir İstanbul Masalı, Havada Bulut, Vizontele Tuuba, Anlat İstanbul, Beyaz Gelincik, Organize İşler, Eve Dönüş, Unutulmayanlar, Aşk Geliyorum Demez, Güneşi Gördüm, Adanalı, Şen Yuva, Aşk Tesadüfleri Sever, Yalan Dünya ve Umut Üzümleri yer almaktadır.

19-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar