Mevlana Dizisinin Gürcü Hatun’u Kim Oldu?

Mevlana Dizisinin Gürcü Hatun’u Kim Oldu?
TRT ekranlarında yayınlanacak olan zerinde uzun süre çalışılan Mevlana dizisinin çekimleri devam ediyor. Dizide merakla beklenen Gürcü Hatun’u kimin canlandıracağı ise belli oldu.

Uzun süredir hazırlıkları süren ve bir dönem yılan hikayesine dönen Mevlana dizisi için çalışmalar ve çekimler aralıksız devam ediyor. TRT ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve Kale Film tarafından hazırlanan yapım özellikle oyuncu castı konusunda uzun süren bir çalışma yapmış ve hatta bu sebeple çekimleri oldukça gecikmişti. Dizinin halen devam eden çekimlerinin yanı sıra kadrosuna katacağı karakterlerle ilgili çalışmaları da devam ediyor. Özellikle merak edilen Gürcü Hatun karakteri için uzun ve titiz bir araştırma yapan Kale Film sonunda istediği oyuncuyu buldu ve bu oyuncuyla el sıkıştı. Mevlana karakteri olarak Bülent İnal’ın yer aldığı dizide Gürcü Hatun olarak Nilay Deniz’le anlaşıldı. Halen Konya’da çekimleri devam eden dizinin kadrosuna katılan Nilay Deniz’in yakın zamanda sete katılacağı öğrenildi.

Gürcü Hatun Belli Oldu

Kale Film tarafından TRT için hazırlanan ve üzerinde uzun süredir çalışılan Mevlana dizisi için cast çalışmaları hikayeye göre devam ediyor. Konya’da çekimleri devam eden ve bunun için büyük bir plato hazırlanan dizide yer alacak karakterlerden Gürcü Hatun’un kim olacağı uzun süredir merakla bekleniyordu. Üzerinde titiz bir çalışma yürütülen Gürcü Hatun’u genç ve güzel oyuncu Nilay Deniz’in canlandıracağı öğrenildi. Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Kaan Yıldırım, Ahu Türkpençe, İlker Aksum, Ushan Çakır, Levent Can, Devrim Özkan, Burç Kümbetlioğlu, Mert Turak, Erdal Yıldız, Yusuf Çim, Can Nergis, Baki Davrak ve Haluk Piyes rol alıyor. Dizinin yakın zamanda ekranlara gelmesi bekleniyor.

Nilay Deniz Kimdir?

İlk olarak Behsat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı yapımla seyirciyle tanışan genç ve güzel oyuncu Nilay Deniz 3 Mayıs 1993 yılında Aydın’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk eğitimleri alarak oyunculuk yapmaya başlayan Nilay Deniz ilk olarak Behsat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı yapımda rol almıştır. Daha sonra pek çok yapımda rol alan oyuncunun oynadığı başlıca yapımlar arasında ise, Çatı katı Aşk, Kalk Gidelim, Ateşböceği, Dayan Yüreğim, Aşk Yeniden, Ah Neriman, Güneşi Beklerken, 20 Dakika, Mor Menekşeler, Hayata Beş Kala ve Behsat Ç. Bir Ankara Polisiyesi yer almaktadır.

04-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar