Aile dizisi daha ilk bölümden zirveye oturdu

Aile dizisi daha ilk bölümden zirveye oturdu
Peki Aslan ve Devin arkadaşlığına Soykanların büyükleri ne diyecektir? Aslan, aile büyüklerini ikna edebilecek midir?14 Mart Salı saat 20.00 de Show TV’ de.

Aile dizisi ilk bölümünde istenilen izlenme oranlarına ulaşabildi mi ? Kıvanç tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya haricinde oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? Aile dizisinin konusu ne ? Serenay Sarıkaya Aile dizisi hakkında ne dedi? Aile dizisi hakkında bilmek istedikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar...

Aile dizisi ilk bölümde zirveye oturdu

Ay Yapım’ın yeni dizisi Aile daha ilk bölümden zirveye yerleşti.Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde oynadıüı dizi AB ve 20+ABC1 gruplarında 1. olurken Totalde ise Üç Kız Kardeş dizisinin ardından ikinci oldu. Yeni başlayan diziler ilk bölümlerinde listeye girmekte zorlanırken Aile dizisinin başarısı yapımcısını ve yayıncı kuruluş olan Show TV’nin yüzünü güldürdü. Aile dizisi biter bitmez başka programlara yer vermeden Aile dizisinin tekrarı hemen yayınlandı. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için hemen  bir kez daha fırsat sunuldu.

Oyuncu kadrosunda çok önemli isimler bulunuyor

Oyuncu Kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ , Serenay Sarıkaya , Levent , Ülgen , Nur Sürer , Canan Ergüder , Nejat İşler , Yüsra Geyik , Ushan Çakır , Umutcan Ütebay , Ecem Simge Yurdatapan , Emel Göksu gibi çok önemli isimlerin olduğu dizi sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasına girmiş ve merakla beklenir olmuştu. Deprem bnedeniyle yayını geciken dizi ilk bölümünden seyirciyi avucunun içine aldı. Serenay Sarıkaya’nın “ Aile dizisi bana ve arkadaşlarıma çok iyi geldi . Umarım izleyiciye de iyi gelir “ temennisinde dediği gibi izleyici oyuncuların performanslarını yakından takip etti. Gelecek haftalardaki performansı merak konusu olan dizinin senaryosunu Hakan Bonomo kaleme alıyor.

Aslan ve Devin birbirlerini tanıdıkça olayların seyri nasıl değişecek?

Soykanlar Ailesi’nin başındaki genç işadamı Aslan uçak yolculuğunda tatsız bir şekilde tanıştığı Psikolog Devin’in aslında pek çok problemle başaetmeye çalışan biri olduğunu gözlemler. Bu arada aralarında duygusal bağların oluştuğunu hisseden ikili bir birlerini daha yakından tanımaya karar verirler. Peki bu işe Soykanların büyükleri ne diyecektir? Aslan ailenin büyüklerini ikna edebilecek midir?Gelecek hafta 14 Mart Salı saat 20.00 de Show TV’ de ekrana gelecek dizinin yeni bölümü izleyiciler ve takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

08-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar