TV 8 Tuzak Dizisinde saat değişikliğine gitti

TV 8 Tuzak Dizisinde saat değişikliğine gitti
Yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek oturduğu 'Tuzak' 10 Mart Cuma günü saat 20.00’ de yayınlanması beklenirken dizi ile ilgili olarak yeni bir duyuru geldi

TV 8 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisinin ekran macerası hız kesmeden devam ediyor. Farklı senaryosu, güçlü oyuncu kadrosuna rağmen dizi bir türlü istenilen reyting oranlarına ulaşamadı. Hatta bu yüzden dizinin defalarca final yapacağı söylendi, çizildi. Bu arada yayın günü değişti.

TV8, Tuzak Dizisinde değişikliğe gitti

10 Mart Cuma günü saat 20.00’ de yayınlanması beklenen dizi ile ilgili olarak yeni bir duyuru geldi. Yayın günü aynı olmasına rağmen yayın saati 22.15 olarak açıklandı. Dizi öncesinde Survivor 2023 ‘ün yeni bölümünün yayınlanacağı bildirildi.

Dizinin yönetmeni Aytaç Çiçek

İlk defa 19 Ekim 2022 tarihinde yayınlanmaya başlanan dizinin senaryosunu Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’ndan oluşan bir ekip kaleme alıyor. Dram türündeki Tuzak dizsisinin yapımcılığını da Fabrika Yapım ve Acun Medya ortak yapıyorlar. Seyircileri bir türlü filmin içine çekememekle itham edilen dizinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek oturuyor.

Dizi konusu nasıl?

Çocuklukları, çocukluk hayalleri ve güzellikleri elinden alınan üç kardeştir onlar. Umut, Mahir  ve Umay içleri intikam ateşiyle dolu olarak yetişmi ve birbirlerinden kopmamışlardır. Umut, Avukat Çınar olarak babasının intikamını almak için  zengin olan o ailenin avukatlığını üstlenir. Bu ailenin de yetişkin üç çocuğu vardır;Güven, Ceren ve Mete kardeşler. Ortak düşmana karşı birleşen bu kardeşlerden Ceren, Umut’un planlarını alt üst eder. Tanıdıkça hayatının ortağı olacağına inandığı Ceren kafasını allak bullak eder. Halbuki Avukat Çınar olarak tanıdığı Umut’um neler düşünüp neler planladığından Ceren’in hiç haberi yoktur. Ailesinin ve kendisinin akıbeti bu meçhul adamın yapacaklarına bağlıdır.

Tuzak dizisinde kim kimdir?

Canlandırdıkları karakterler ve oyuncu kadrosu şu şekilde olumuştur; Umut / Çınar Yılmaz ( Akın Akınözü ), Ceren Gümüşay ( Bensu Soral ), Demir Gümüşay ( Talat Bulut ), Güven Gümüşay (Rıza Kocaoğlu ), Mete Gümüşay (Yağız Can Konyalı ), Rahşan  (Gamze Süner Atay ), Ayşe (Naz Göktan ), Mahir (Emir Benderlioğlu ), Luna (İlayda Çevik ), Umay (Eylül Su Sapan ), Onur Durmaz, Lesli Karavil, İbrahim Şahin, Sıla Türkoğlu

08-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar