Aile Dizisi Kaç Bölüm Çekilecek?

Aile Dizisi Kaç Bölüm Çekilecek?
İlk bölümüyle ekrana gelen Aile dizisi kaç bölüm olarak planlandı? Dizinin oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ dizinin kaç sezon sürmesini talep etti?

Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan ve ilk bölümü 7 Mart Salı akşamı seyirciyle buluşan Aile dizisi seyirci tarafından oldukça beğenildi ve dizi tam not aldı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı dizi uzun bir süredir yayın için hazırlanıyordu. Yabancı bir dizi olan The Sopranos adlı yapımdan uyarlanan ve Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet katıksız yer alıyor. İki ünlü ve başarılı oyuncunun yıllar sonra televizyon seyircisi karşısına çıktığı Aile dizisi ile ilgili ise kulislerde ve sektörde şimdiden söylentiler ve iddialar başladı. Ay Yapım tarafından hazırlanan dizinin şimdiden final bölümünün belli olduğu ve dizinin çok uzun sürmeyeceği iddia edilmeye başlandı. Show Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanmaya başlayan dizinin 30. Bölümle birlikte final yapacağı iddia edildi.

30 Bölüm Sürecek

Show Tv ekranlarında ilk bölümüyle ekrana gelen ve seyircinin beğenerek takip ettiği yeni dizi Aile aldığı reytinglerle güne damgasını vurmayı başardı. Sezon içinde pek çok iddialı yapımın erken final yaptığı dönemde Aile dizisi büyük bir başarı gösterdi ve ilk sırada yer aldı. Ancak bu başarı dizinin 30. Bölümde final yapacağı söylentileri ile bir anda gölgelendi. İddialara göre Ay Yapım tarafından The Sopranos adlı yapımdan uyarlanan Aile dizisi 30 bölüm olarak planlandı. Dizi başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ’un istediği ile bir sezon olarak belirlendi ve 30 bölüm ile sınırlandırıldı. Henüz bu konuda Ay Yapım tarafından bir açıklama yapılmazken reytinglerde büyük başarı yakalayan dizinin 30 bölüm sürmeyeceği bu sürenin uzayacağı belirtiliyor. Ancak henüz her iki durum için de net bir bilgi bulunmuyor.

İlk Sırada Yer Aldı

Öbür taraftan Salı akşamları yayınlanmaya başlayan Aile dizisi sezonun ve son zamanların en iyi başlangıcını yaptı. Oldukça iddialı yapımların yer aldığı Salı akşamında Aile dizisi ilk bölümüyle ekrana geldi ve dizi totalde Üç Kız Kardeş’in ardından 2. Sırayı alırken AB’de ise ilk sırada yer almayı başardı. Bu durum dizinin seyirci tarafından oldukça tutulduğu ve gelecek bölümlerin başarısının daha da iyi olacağının göstergesi olarak yorumlandı. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın performansı ise tek kelimeyle beğenildi.

08-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar