Aile Dizisinde kim kimdir?

Aile Dizisinde kim kimdir?
Ay Yapım tarafından yabancı bir diziden uyarlanan ve yakında Show Tv’de ekrana gelecek olan Aile dizisinde hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor?

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve ilk bölümü 14 Şubat Salı akşamı seyirciyle buluşması beklenen Ay Yapım imzalı yeni dizi Aile seyirci tarafından en çok merak edilen dizilerin başında geliyor. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın başrollerini paylaştığı dizi yabancı bir dizi olan The Sopranos adlı yapımdan uyarlanıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un uzun bir aradan sonra televizyon ekranların da ilk kez rol alacağı yapım uzun süren bir hazırlık sürecinin ardından İzmir’de çekimlere başladı. Geçtiğimiz hafta içinde ilk fragmanı yayınlanan ve seyircinin oldukça beğendiği yeni dizi heyecanla beklenmeye başlandı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimleri bir araya getiren Aile dizisinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız otururken dizinin senaryosunu Hakan Bonomo kaleme alıyor.

Aile Oyuncuları ve Karakterleri

Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan yeni dizi Aile birbirinden ünlü isimlerden oluşan kadrosuyla dikkatleri çekiyor. İlk yayın tarihi 14 Şubat Salı olarak belirlenen dizide rol alan oyuncular ve canlandırdıkları karakterler şöyle; Kıvanç Tatlıtuğ (Aslan Soykan. Soykan Ailesinin lideri), Serenay Sarıkaya (Devin Aydın, Psikolog), Nejat İşler (Cihan Soykan, Aslan’ın Babası), Canan Ergüder (Leyla Soykan Sayıcı, Aslan’ın ablası), Nur Sürer (Hülya Soykan, Aslan’ın annesi), Levent Ülgen (İbo), Ushan Çakır (Ati), Emel Göksu (Seher), Esma Yeşim Gül (Ezgi), Mert Denizmen (Tolga Sayıcı), Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ozan Gözel ve Ecem Simge Yurdatapan.

Aile Dizisi Konusu

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve iddiasıyla dikkatleri çeken yeni dizi Aile Ay Yapım tarafından yabancı bir dizi olan The Sopranos adlı yapımdan uyarlanmaktadır. Dram ve aşk türünde olan dizide gece kulübü sahibi bir gencin hikayesi anlatılmaktadır. Volta adlı gece kulübünün sahibi olan Aslan, aynı zamanda Aslan ailesinin de lideridir. Aile genel olarak aile bağları konusunda sorunlar yaşamaktadır. Aslan ile tanışan psikolog Devin’in hikayeye dahil olmasıyla bu sorunlu aile ilişkileri daha da gün yüzüne çıkacaktır. Aslan ve Devin arasında bir ilişki başlarken Devin’in de benzer aile sorunları yaşadığı ortaya çıkacaktır. Show Tv ekranlarında 14 Şubat Salı günü ilk bölümüyle ekrana gelecek dizi merakla beklenen yapımların başında geliyor.

05-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar