Dokuz Oğuz Dizisi nerede çekiliyor?

Dokuz Oğuz Dizisi nerede çekiliyor?
Fox Tv ekranlarının yeni dizilerinden biri olan Dokuz Oğuz dizisi nerede çekiliyor? Dizinin çekim mekanları hangi şehirde? İşte cevabı!

Yeni başlayan dizilerden olan ve cumartesi akşamları Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan askeri proje Dokuz Oğuz özellikle genç seyircinin ilgisini çekmiş durumda. Henüz reytinglerde belirgin bir yere sahip olmayan ancak yeni başladığı için bu durumun normal kabul edildiği dizi Fox Tv’nin umut bağladığı ve reyting beklediği yapımlardan biri olarak dikkat çekiyor. Gold Film tarafından hazırlanan dizi özellikle aksiyon ve savaş sahneleriyle dikkatleri çekiyor. Kubilay Aka’nın başrolünde Batur Karanlık olarak yer aldığı dizide ayrıca ünlü oyuncu Yasemin Allen’de Albay Tomris Toprak olarak yer alıyor. Kadrosunda birbirinden başarılı ve genç oyuncuların yer aldığı Dokuz Oğuz özel kuvvetlere mensup bir timin dünyanın her köşesinde zorda kalan Türkleri kurtarmak için verdiği mücadele ve özel operasyonların hikayesini anlatıyor.

Dokuz Oğuz Nerede Çekiliyor?

Gold Film tarafından Fox Tv için hazırlanan ve henüz yeni yayınlanmaya başlayan Dokuz cumartesi akşamı yayınlanıyor. İkinci bölümüyle ekrana gelen dizi özellikle savaş ve aksiyon sahneleriyle dikkat çekiyor. Askeri bir proje olan ve dram ve savaş türünde ele alınan dizi Eskişehir ve Ankara’da çekilmektedir. Dizinin özellikle dış mekan çekimleri Eskişehir ve çevresinde yer alan dağlık ve kayalık arazide çekilirken dizinin karargah, ev ve benzeri mekanları ise Eskişehir ve Ankara’da çekilmektedir. Ayrıca dizinin hikayesine göre özel olarak belirlenen mekanlar da yine Eskişehir ve çevresinde çekilmektedir.

Dokuz Oğuz Konusu ve Oyuncuları

Fox Tv’nin yeni dizisi Gold Film imzalı Dokuz Oğuz askeri bir dizi olarak dikkatleri çekiyor. Cem Akyoldaş’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi Süleyman Çobanoğlu ve Gül Oğuz kaleme alıyor. Dizi özel kuvvetlere mensup bir timin özel operasyonlarını hikaye olarak anlatıyor. Oğuz Timinin dünyanın her köşesinde zorda kalan Türklere yardım etmek için özel kararla kurulmasının ve operasyon gerçekleştirmesinin hikayesini anlatan dizide birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Dizide, Kubilay Aka, Sahra Şaş, Yasemin Allen, Deniz Işın, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç, Kayhan Açıkgöz, Taylan meydan, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan keskin, Hayan Boyav, Cem Sultan Karabulut ve Mehmet Çevik yer alıyor.

05-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar