Aile Dizisinden İlk Kareler Geldi

Aile Dizisinden İlk Kareler Geldi
Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı Aile dizisinden ilk kareler gelmeye başladı. Dizi yakında Show Tv’de ekrana gelecek.

Uzun süredir hazırlığı süren ve geçtiğimiz hafta sete çıkarak çekimlere başlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı Aile dizisinden ilk kareler geldi. Ay Yapım imzalı dizi çok yakında Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle yeni başlayacak yapımlar arasında en iddialı yapım olarak gösterilen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un uzun zaman sonra ilk kez yeniden televizyon ekranlarına döneceği diziden gelen ilk kareler sosyal medyada geniş yer aldı. Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan ve Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Aile dizisi şimdiden geniş bir kitle tarafından beklenmeye başlandı. Çekimleri İzmir’de başlayan ve daha sonra İstanbul’da çekimlerine devam edecek dizinin çok yakında tanıtımlarının yayınlanması bekleniyor.

Aile Dizisi Bomba Gibi Geliyor

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Aile dizisinin çekimleri İzmir’de tüm hızıyla devam ediyor. Seyircinin de sosyal medya üzerinden heyecanla takip ettiği ve başlayacağı günün sabırsızlıkla beklendiği Aile dizisinden ilk kareler sosyal medyada yayınlanmaya başlandı ve adeta yer yerinden oynadı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın görüntülerinden oluşan ilk fotoğraflar seyirci tarafından çok beğenilirken fotoğraflar hakkında bir anda binlerce yorum yapıldı. Çekimleri hızla devam eden dizinin en geç şubat ayının ilk haftasında seyirciyle buluşması bekleniyor.

Aile Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Show Tv’nin iddialı ve bir o kadar da büyük ve maliyetli prodüksiyonlu dizisi Aile çok yakında ekranlara geliyor. Çekimleri devam eden dizide, tanınmış ailelerden Soykanlar’ın başındaki Aslan’ın kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içindeki değişen dengeler, gelişen olaylar ve aile kavramı ve aile kavramının tartışmalı yönleri ele alınıyor. Dram türündeki dizinin oyuncu kadrosunda ise

-          Kıvanç Tatlıtuğ (Aslan)

-          Serenay Sarıkaya (Devin)

-          Nejat İşler

-          Canan Ergüder

-          Ushan çakır

-          Umutcan Ütebay

-          Yüsra Geyik

-          Ece Simge Yurdatapan

-          Levent Ülgen

-          Emel Göksu ve Nur Sürer yer alıyor.

Yakında Show Tv’de tanıtımları yayınlanmaya başlayacak olan dizinin yayın tarihi kesin olmamakla birlikte Şubat ayının ilk haftası olarak tahmin ediliyor.

18-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar