Arka Sokaklar'dan Oyuncularına "Yeni Projeleri Değerlendirin"

Arka Sokaklar'dan Oyuncularına
Kanal D ekranlarında yayınlanan efsane dizi Arka Sokaklar bitiyor mu? Seyircinin ve sektörün merakla beklediği bu final kararı gelecek mi? İşte cevabı!

Erler Film tarafından tam 17 sezon önce başlayan ve o günden bugüne kadar aralıksız yayınına devam eden ekranların fenomen yapımı Arka Sokaklar bu sezon büyük şanssızlıklar yaşıyor. Sezon finalinde 17 sezondur kadroda yer alan ve Mesut Komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh’un ayrılmasıyla başlayan süreç dizinin reytinglerini de yansıdı ve dizinin reytingleri kötü gelmeye başladı. Bunlar yaşanırken dizinin yapımcısı ünlü televizyoncu Türker İnanoğlu hastalandı ve hastanede yoğun bakıma alındı. Ayrıca dizinin yayınlandığı Kanal D’de dizi ile ilgili tasarrufa giderek ara vermesini istedi ve dizi tüm bunların ardından 45 gün süreyle ara verdi. Ancak bu arada da dizi ile ilgili iddialar bitmedi ve dizinin final yapacağı söylentileri hiç durmadı. En sonunda da yapım şirketi Erler Film’den dizi ve oyuncularla ilgili çarpıcı bir açıklama geldi.

Oyunculara İzin Verildi

Kanal d ekranlarının efsane dizisi Arka Sokaklar bitiyor mu? Bu soru hemen her gün sektörde soruluyor ve sağlıklı bir cevap alınamıyor. Dizinin yapım şirketi Erler Film dizinin çekimlerine 45 gün ara verdikten sonra dizinin bir daha başlamayacağı haberleri her gün yazılıp çizilmeye başlandı. Bunun üzerine Erler Film bir açıklama yaptı ve oyuncularına durumla ilgili bilgi verdi ve ayrıca gerekirse diziden ayrılıp başka projelerde yer alabileceklerini belirtti. İşte erler Film’den dizinin oyuncularına yapıldığı iddia edilen o açıklama “yeni iş tekliflerini değerlendirin.” Henüz erler Film tarafından böyle bir ifade kullanılıp kullanılmadığına ilişkin resmi bir açıklama yapılmasa da dizinin 45 günlük arayı uzatması dizinin final yapacağı söylentilerini de güçlendirdi.

Final Yapacak mı?

Arka Sokaklar Türk dizi tarihinin en uzun soluklu yapımlarından biri. Dizi ile ilgili hemen her sezon final haberleri çıktı ve ancak dizi hiçbir zaman final yapmadı ve yayınına devam etti. Ancak dizi ile ilgili 45 günlük bir ara ve üstelikte sezon ortasında verilen bir ara hiç olmadı. Dizinin reytinglerinin düşük gelmeye başlaması ve usta oyuncu Şevket Çoruh’un da diziden ayrılması dizi ile ilgili iddiaları her zaman güçlendirdi. Dizinin finali ile ilgili resmi bir açıklama yapılmasa da dizinin final yapacağı kuvvetle ihtimal. Ancak böyle bir kararı Kanal D ve Erler Film belirleyecek ve şimdilik de böyle bir karar alınmadı.

18-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar