Aile Dizisine Flaş Oyuncu

Aile Dizisine Flaş Oyuncu
Show Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanmaya başlayan yeni dizilerden Aile’nin birbirinden ünlü isimlerden oluşan kadrosuna genç ve başarılı bir oyuncu daha katıldı.

Salı akşamları yayınlanan ve yayın hayatına yeni başlayan Show Tv’nin yeni dizisi Aile seyirciden ve sektörün önde gelenlerinden tam not almış durumda. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’yı bir araya getiren dram ve aşk dizisi Aile yayınlandığı bölümlerde Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi olma başarısını yakaladı. Çekimleri İstanbul ve İzmir’de gerçekleştirilen dizi yabancı bir dizi olan Soprano’tan uyarlanmış durumda. Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız’ın rol aldığı ve senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizi her hafta Salı akşamları yeni bölümüyle ekrana gelirken dizinin hikayesine göre oyuncu kadrosuna yeni isimler eklenmeye de devam ediyor. Show Tv ekranlarında yayınlanan başarılı dizinin kadrosuna son olarak ise genç ve güzel oyuncu Ecem İrtem katıldı.

Aile’nin kadrosuna yeni oyuncu

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanmaya başlayan yeni dizilerden Aile seyircinin büyük beğenisini kazanmış durumda. Dizi yayınlanmaya başladığı ilk bölümden itibaren reytinglerini hızla yükselterek Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi olma başarısını yakaladı. Kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Nur Sürer, Canan Ergüder, Levent Ülgen, İpek Tenolcay, Ushan Çakır gibi oyuncuların yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak genç ve güzel oyuncu Ece İrtem dahil oldu. Genç oyuncunun dizinin hikayesinde Cansın adlı bir şarkıcıya hayat vereceği öğrenildi. Her hafta Salı akşamları ekrana gelen ve reytinglerde ilk sırada yer alan dizinin hikayesinde Ece İrtem’in yeni bölümle birlikte rol alacağı öğrenildi.

Ece İrtem Kimdir?

Aile dizisinin kadrosuna katılan genç oyuncu Ece İrtem 14 Haziran 1991 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan genç oyuncu daha sonra aldığı oyunculuk eğitimiyle birlikte dizi ve filmlerde rol almaya başlamıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Mahkum, Zengo, Bay Yanlış, Yeni Gelin, Payitaht Abdülhamid, Kertenkele Yeniden Doğuş, Paramparça, Şeref Meselesi, O Hayat Benim ve kaçak Gelinler yer almaktadır. Aile dizisi her hafta Salı akşamları Show Tv ekranlarında yayınlanmaktadır.

10-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler