Ünlü Film Star Wars’ın dizisi geliyor

Ünlü Film Star Wars’ın dizisi geliyor
Dünyanın en çok izlenen yapımlarından olan efsane film Star Wars’ın yeni bir filmi ve üç dizisinin hazırlıklarının sürdüğü ve yakında yapımların seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Dünyanın hemen her ülkesinde büyük bir izleyici kitlesi olan ve yayınlandığı zamanlarda sinemalarda gişe hasılatı rekorları kıran ve yayınlandığı televizyonlarda da reyting rekorları kıran ünlü sinema filmi Star Wars tam bir fenomen ve efsane olmuş durumda. Şimdiye kadar filmin karakterlerinden aksesuarlarına kadar pek çok konuda ilgi çeken ve bilimkurgu türünde hazırlanan efsane film Star Wars’ın aynı zamanda dizileri de hazırlandı ve yayınlandı. Seri halde yayınlanan efsane film o kadar çok sevildi ki film tüm dünyada her ülkeden birçok seyirciyi kendisine bağlamayı başardı. Büyük bir izleyici kitlesi bulunan efsane filmin İngiltere’de düzenlenen Star Wars Celebration etkinliğinden ise sevenlerine yeni sürprizler duyuruldu.

Üç Yeni Dizi Geliyor

Dünyanın en çok izlenen ve sevilen sinema filmlerinden biri olan Star Wars’ın İngiltere’de düzenlenen Star Wars Celebration etkinliğinden sevenlerine yeni müjdeler geldi. Etkinlikten filmin sevenlerine üç yeni dizi ve bir filmin hazırlıklarının sürdüğü haberi geldi. Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy yaptığı açıklama da sevilen filmin üç yeni dizisinin ve bir filminin yakında izleyici ile buluşacağını belirtti. Filmin yönetmen koltuğunda James Mongold, Dave Filoni ve Sharmeen Obaid-Chinoy’un yer alacağı açıklanırken ayrıca etkinlikte Disney Plus için hazırlanacak dizi olan Ahsoka’nın da ilk fragmanı yayınlandı. Anakin Skywalker’in öğrencisi olan ve Star Wars evrenine Klon savaşçıları ile giriş yapan Ahsoka’ya odaklanan dizinin fragmanı “savaşçı, kimsesiz, isyancı ve Jedi” sloganlarıyla paylaşıldı. Ayrıca etkinlikte dizinin Ağustos ayında Disney Plus’ta yayınlanacağı duyuruldu.

Yeni dizinin oyuncuları paylaşıldı

Öbür taraftan The Mandalorian ile aynı zamanda geçen bir hikayeyi konu alan Skeleton Crew dizisinin ise oyuncularından bazı isimler duyuruldu. Dizide daha önce açıklanan Jude Law’ın yanı sıra Ravi Cabot-Conyets, Kyriana Kratter ve Robert Timothy Smith’in rol alacağı duyuruldu. Dizinin 2023 yılı içinde yayınlanacağı açıklandı. Ayrıca ünlü film serisinin bir dizisinin daha çekileceği ve dizinin 2024 yılında yayınlanacağı duyuruldu. Bu haberler ünlü ve efsane filmin sevenlerini oldukça sevindirdi ve şimdiden yapımın filmi ve üç dizisi tüm dünyada heyecanla beklenmeye başlandı.

10-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler