Aile dizisinin afişi yayınlandı

Aile dizisinin afişi yayınlandı
Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve yakında seyirciyle buluşması beklenen Aile dizisinin merakla beklenen afişi yayınlandı.

Ay yapım tarafından hazırlıkları süren ve geçtiğimiz günlerde sete çıkarak çekimlere başlayan Aile dizisinin merakla beklenen afişi yayınlandı. Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve oyuncu kadrosu itibariyle oldukça iddialı olan Aile dizisinin yayın tarihi ocak ayı sonu ya da şubat ayı başı gibi planlanırken dizinin çekimleri de İzmir ve çevresinde tüm hızıyla devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız ve Cem Toluay’ın oturduğu ve Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı Aile dizisi kanalın iddialı yapımları arasına girecek gibi görünüyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un uzun bir aranın ardından ilk kez bir televizyon dizisiyle ekrana geleceği projenin geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk çekim görüntüleri de oldukça beğenilmiş ve dizi heyecanla beklenmeye başlamıştı. Son olarak Afişi yayınlanan dizinin ok kısa bir zaman içinde ilk tanıtımının da yayınlanması bekleniyor.

Aile Dizisi Afişi Beğenildi

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve yakında seyirciyle buluşması beklenen Aile dizisinde gelişmeler devam ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı Aile dizisi çekimlerine İzmir’de devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde sete çıkan ve ilk kareleri yayınlanan dizinin yayınlanan afiş çalışması sektörün çalışanları tarafından ve seyirci tarafından beğenilirken afişte Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un resimleri dikkatleri çekti. Seyirci tarafından heyecanla ve merakla beklenen dizinin yeni başlayan diziler arasında oldukça iddialı olduğu ve kanal tarafından da büyük beklenti içinde olduğu biliniyor.

Aile Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Aile dizisi Ahmet Katıksız ve Cem Toluay tarafından yönetiliyor. Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan dizinin hikayesinde Volta isimli bir gece kulübünün sahibi Aslan’ın ailesi ve kendisiyle ilgili sorunları psikolog Devin’in müdahalesiyle aşılmaya çalışılırken Devin ve Aslan’da bu süreçte yakınlaşmaya başlar. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda ise, Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Levent Ülgen, Ushan Çakır, Emel Göksu, Yüsra Geyik ve Nur Sürer yer alıyor. Heyecanla beklenen Aile dizisinin çok yakında fragmanının yayınlanması ve dizinin şubat ayı başı gibide seyirciyle buluşması bekleniyor.

23-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar