“Veda Mektubu” dizisi sete çıktı

“Veda Mektubu” dizisi sete çıktı
Gül Oğuz’un yapımcılığını üstlenen dizinin ilk set kareleri başrol oyuncuları olan Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’dan geldi

“Veda Mektubu” dizisi çekimleri başladı mı?” Veda Mektubu” dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?”Veda Mektubu” dizisinin başrolünde oynayan selim Bayraktar kimdir? Dizinin konusu nedir?” Veda Mektubu”nun yapımı kime ait ve yapımcısı kimdir?Veda Mektubu dizisi hangi kanalda ne zaman yayınlanacak?

“Veda Mektubu” dizisi sete çıktı

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi ”Veda Mektubu” sete çıktı ve setten ilk kareler gelmeye başladı. Most Production ‘un yapımını, Gül Oğuz’un ise yapımcılığını üstlenen dizinin ilk set kareleri başrol oyuncuları olan Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’dan geldi. Oyuncuları heyecanlı ve enerjik halleri dikkat çekti.

Veda Mektubu’nun konusu

Yıllar önce Alanur ve Ziya bir mektup ile ayrılmışlardır. İkilinin yolları beklenmedik bir şekilde çocukları üzerinden yeniden kesişir. İki aile kendi aralarında genç aşıkların üzerinden bir hesaplaşmaya girerler.  Her iki ailenin de bir araya geldiği ilk set gününde heyecan ve ve coşku hakimdi. Birlikte poz veren oyuncular bir an önce seyirci ile buluşmak istediklerini ifade ettiler.

Yönetmen ve oyuncular kim?

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi dikilitaş’ın oturduğu dizide Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hakan Karsak, Ahmet Kaynak, Hazan Motan, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi isimlerde yer alıyor. Yakında Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan Veda Mektubu duygusal hikayesiyle göze çarpıyor.

Selim Bayraktar kimdir?

17 haziran 1975 doğumludur. Kerküklü anne babanın çocuğu olarak dünyaya gelmiş olup ilkokulu Kerkük’te okumuştur.1987’de ailesiyle Türkiye’ye gelmiştir. Eskişehir ardından Antalya’ya yerleşmiştir ve lise eğitimini burada almıştır. 2000 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Diyarbakır ve Antalya tiyatrolarında çalıştı. Televizyonla il kez Köprü dizisiyle tanıştı. Ardından Bir Bulut Olsam’da Mahmut Paşa’yı canlandırdı.Asıl ününü Muhteşem Yüzyıl dizisinde Sümbül Ağa karakteriyle kazandı. Romantik Komedi 2, Kırmızı, Aşk sana Benzer sinema filmlerinde oynadı. Gecenin Kraliçesi ve Ufak Tefek Cinayetler’de de rol aldı. Ayrıca internet dizisi Görünen Adam’da Eşref Şerif rolünü canlandırdı. Arada sinema filminde Resul rolünü oynadı.

23-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar