Aile ve Adım Farah Dizilerinin Yayın Tarihleri Belli Oldu

Aile ve Adım Farah Dizilerinin Yayın Tarihleri Belli Oldu
İki dev yapım yayına girmek için gün saymaya başladı. Show Tv’nin Aile dizisi ve Fox Tv’nin Adım Farah dizisi peş peşe yayına girecek.

Oldukça hareketli günler geçiren televizyon kanalları yeni dizileri seyirciyle buluşturmak için tüm güçleriyle çalışıyor ve mesai yapıyorlar. Yapım şirketleri ile ortak çalışan kanallar yeni dizilerin bir an önce yayına başlaması için ellerinden geleni yaparken seyirciler de yeni dizileri heyecan ve merakla bekliyor. Şu sıralar hazırlık ve çekimleri devam eden özellikle iki dizi seyirci nezdinde öne çıkmış durumda. Show Tv için Ay yapım tarafından hazırlıkları ve çekimleri devam eden Aile dizisi ve Fox Tv için hazırlanan ve 03 Medya tarafından projelendirilen uyarlama dizi Adım Farah seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Kadrolarında birbirinden ünlü oyuncuları barındıran iki dizi çekimlerini tüm hızıyla devam ettirirken geçtiğimiz günlerde Aile dizisinin ilk tanıtımı yayınlanmaya başlamıştı. Adım Farah dizisinin tanıtımları da Fox Tv’de yayınlanmaya başlanırken iki dizinin de merakla beklenen yayın tarihi belli oldu.

Aile Dizisi 14 Şubat Salı Günü Yayınlanacak

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve şu sıralar çekimleri İzmir ve çevresinde devam eden yeni ve iddialı dizilerden Aile Show Tv ekranlarında 14 Şubat Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Kıvan Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı buluşturan ve dram ve aşk türünde ele alınan dizi geçtiğimiz günlerde ilk fragmanını yayınlanmış ve yayınlanan fragman seyirciden tam not almıştı. Kıvanç Tatlıtuğ’un uzun bir aradan sonra televizyon seyircisiyle yeniden bir araya geleceği Aile’de Kıvan Tatlıtuğ Aslan, Serenay Sarıkaya ise Devin karakterlerine hayat veriyor. Ay yapım imzalı dizi 14 Şubat 2023 Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Adım Farah 15 Şubat Çarşamba Günü Yayınlanacak

O3 Medya tarafından hazırlanan ve çekimleri İstanbul’da devam eden Adım Farah yabancı bir diziden uyarlama olarak hazırlanıyor. Kadrosunda Demet Özdemir (Farah) ve Engin Akyürek’i bir araya getiren dizi konusu ve oyuncu kadrosuyla oldukça iddialı olarak yayına hazırlanıyor. Kendi ülkesinden kaçmak ve başka bir ülkede yaşamak zorunda kalan ve bir çocuğuyla hayat mücadelesi eren Farah’ın bir cinayete şahit olması ve bunun ardından değişen hayatının hikayesinin anlatıldığı dizi Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Kanalın umutla beklediği Adım Farah dizisinin ilk yayın tarihi ise 15 Şubat Çarşamba olarak belirlenmiş durumda.

03-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar