Aile Dizisinin İlk Bölümü 7 Mart’ta Yayınlanacak

Aile Dizisinin İlk Bölümü 7 Mart’ta Yayınlanacak
Yeni başlayacak diziler arasında en çok merak edilen yapımlardan olan Aile dizisinin deprem dolayısıyla ertelenen yeni yayın tarihi belli oldu.

Televizyon seyircisinin merakla beklediği yapımların başında yer alan Ay Yapım imzalı Aile dizisinin yeni yayın tarihi belli oldu. Daha önce 14 Şubat olarak duyurulan yayın tarihi ülkemizde yaşanan deprem dolayısıyla ertelenen dizinin ne zaman başlayacağı merakla bekleniyordu. Kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı bir araya getiren ve Dram ve aşk türünde ele alınan dizinin çekimleri Ocak ayında başlamıştı. Çekimleri İzmir ve İstanbul’da devam eden Aile dizisi Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya hayranlarının heyecanla yayın tarihini beklediği dizinin yeni yayın tarihi kanal tarafından yayınlanan fragmanla bir kez daha duyuruldu. Depremin ardından yavaş yavaş yeniden normal yayın akışına dönen kanallar dizilerinde yeni bölümlerini yayınlamaya başlarken Show Tv’de Aile dizisinin ilk bölüm yayın tarihi 7 Mart olarak güncelledi ve seyirciye duyurdu.

Aile Dizisi 7 Mart’ta Show Tv Ekranlarında

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında yayınlanacak Aile dizisinin yayın tarihi deprem dolayısıyla ertelenmişti. Dizinin yayın tarihi Show Tv tarafından 7 Mart olarak duyuruldu. Seyircinin merakla beklediği dizinin ilk bölümü böylece 7 Mart Salı akşamı seyirciyle buluşacak. Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu hakan Bonomo’nun kaleme aldığı dizi yabancı bir dizi olan The Soprano adlı yapımdan uyarlanmış durumda. Uzun süredir çekimleri İzmir’de devam eden dizinin mekanları çok yakında İstanbul’a taşınacak.

Aile Dizisi

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve ilk bölümü 7 Mart Salı akşamı ekrana gelecek yeni dizi Aile yabancı dizi The Soprano’dan uyarlanmaktadır. Dizi romantik dram türünde ele alınırken hikaye, tanınmış bir aile olan Aslan Soykan’ın kendisi gibi sorunlar yaşamış psikolog Devin’le tanışması ve bundan sonraki süreci anlatmaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda

-          Kıvanç Tatlıtuğ (Aslan Soykan)

-          Serenay Sarıkaya (Psikolog Devin Aydın)

-          Nejat İşler (Aslan Soykan’ın Abisi Cihan Soykan)

-          Canan Ergüder (Aslan Soykan’ın ablası Leyla soykan)

-          Nur Sürer

-          Levent Ülgen

-          İpek Tenolcay

-          Ushan çakır

-          Emel Göksu

-          Esma Yeşim

-          Mert Denizmen ve

-          Yüsra Geyik yer almaktadır.

25-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar