Yargı dizisinde ayrılık

Yargı dizisinde ayrılık
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamlarının sevilen dizilerinin başında gelen Yargı dizisinin yayınlanacak son bölümünde flaş bir ayrılık yaşanacak.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonunda olan Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımı Yargı deprem sonrası yayınına yeniden başlıyor. Zorunlu deprem arasının ardından yeni bölümüyle Pazar akşamı ekrana gelecek olan Yargı dizinin yayınlanacak bölümünde flaş bir ayrılık yaşanacak. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve başrolünde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı dizide ayrıca birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dram ve aşk türünde hazırlanan ve Kanal D’nin başarılı yapımlarının başında gelen dizide yer alan ve dizinin adliye bölümündeki hikayede yer alan Rıdvan karakterinin diziden ayrılacağı öğrenildi. İlk sezon başından beri hikayede yer alan ve özellikle Başsavcı Pars’ın en yakınında bulunan oyuncu Yiğit Kalkavan’ın diziyle vedalaşacağı öğrenildi. Seyircinin de çok sevdiği ve izleyenleri tebessüm ettiren karakterlerden olan Rıdvan’ın diziden ayrılacak olması dizinin seyircisini oldukça üzdü.

Rıdvan Ayrılıyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Ay Yapım imzalı reytingi yüksek dizi Yargı seyircinin sevdiği ve başarıyı yakalamış dizilerden biri. Dizinin kadrosunda yer alan ve ilk sezondan beri hikayenin içinde yer alan Adliye ayağındaki karakterlerden Rıdvan seyircinin sevdiği isimlerden biri. Savcı Pars’ın yardımcısı olan ve özellikle saçlarını taraması ve saçlarına aşırı ilgisiyle Pars’ın devamlı takıldığı ve zaman zaman da fırçadan kurtulamayan Rıdvan dizinin ilk gününden beri kendini sevdiren karakterlerden. Oyuncunun diziden ayrılacak olması seyirciyi üzerken bu ayrılığın sebebinin ise oyuncunun hikayesinin sonuna gelinmesi ve özelikle de dizinin sezon sonunda final yapacak olması olarak gösterildi. Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde oyuncunun hikayeye veda edeceği öğrenildi.

Yiğit Kalkavan Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ancak özellikle Yargı dizisi ile tanınan ve sevilen oyuncu Yiğit Kalkavan 1993 yılında Rize’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan Yiğit Kalkavan bunun için Müjdat gezen sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Halen Maltepe Üniversitesi Güzel sanatlar Fakültesi sahne Sanatları bölümünde oyunculuk eğitimine devam eden oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlar arasında, Yargı, Özelden Yürüyenler, Menajerimi Ara, Ufak Tefek Cinayetler, Deli Gönül, Öyle Bir Geçer zaman ki ve Küçük Kadınlar bulunmaktadır.

25-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar