Ajda Pekkan’dan Samimi Açıklamalar

Ajda Pekkan’dan Samimi Açıklamalar
Türk Pop Müziğinin Süper Starı Ajda Pekkan’dan gündemle ve özlemleriyle ilgili konularda birbirinden samimi itiraflar geldi.

Müzik sektörünün duayen isimlerinden biri olan ve yıllar geçtikçe gençleşen ünlü sanatçı ve müzisyen Ajda Pekkan duruşu, olaylara yaklaşımı ve sanatına verdiği değerle her zaman sektörün en önde gelen isimlerinden biri oldu. Ünlü isim geçtiğimiz gün bir gazeteye verdiği röportajda birbirinden çarpıcı ve samimi itiraf ve açıklamalarda bulundu. Ünlü pop yıldızı Süper Star Ajda Pekkan yaptığı açıklamalarda evliliğinden sahne kıyafetlerine, özel hayatından özlem duyduğu şeylere kadar pek çok konuda samimi itiraflarda bulundu. Ajda Pekkan’ın özellikle İstanbul’a dair açıklamaları ve metro ve Marmaray’a hiç binmediğini açıklaması ve bunları merak ettiğini söylemesi sosyal medya ve magazin basınında geniş şekilde yer buldu. İşte ünlü isim Süper Star Ajda Pekkan’ın samimi açıklamaları!

Marmaray’ı Merak Ediyorum

Ünlü isim Ajda Pekkan sık sık magazin basını ve sosyal medyada gündem oluyor. 76 yaşındaki ünlü pop star Ajda Pekkan bir gazeteye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ajda Pekkan İstanbul’da gönlünce gezmek istediğini belirtti. Pekkan “İstanbul’u gönlümce gezmek istiyorum ama olmuyor. Mesela Kapalıçarşı’yı, Tahtakale’yi, Perşembe Pazarı’nı veya Galata’yı gezmek istiyorum ama uzun yıllardır buralara gitmiyorum. İçimde ukdedir bu” ifadelerini kullandı. Ünlü isim ayrıca “Metroya da metrobüse de hiç binmedim. Hele Marmaray’ı çok merak ediyorum. Vapura binmek de çok istiyorum. Deniz albayıydı babam, onunla binerdik küçükken. O günler hala aklıma geliyor” ifadelerini kullandı.

Nasıl Rahat Hissediyorsa Öyle Giyinmeli

Ünlü yıldız Ajda Pekkan ayrıca son dönemde gündemden düşmeyen ve hemen herkesin farklı bir fikir beyan ettiği şarkıcıların sahne kostümleriyle ilgili de düşüncelerini dile getirdi. Ajda Pekkan sahne kostümleriyle ilgili yapılan eleştirele “bu eleştiriler benim için olabilir, başka bir kadın meslektaşım için de olabilir. Önemli olan sanatçının nasıl giyinmek istediği. Sahnede kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle giyinmeli. Ben bu açıdan kadın sanatçılarımızı destekliyorum” ifadelerini kullandı. Ünlü sanatçı kadına şiddetle ilgili olarak da “sadece kadına değil canlıya şiddete karşıyım. Kadın da erkek de birbirini anlamalı, birbirine hoşgörülü davranmalılar. Her şeyin başı eğitim. İnanıyorum ki, yeni yasalarla şiddet azalacaktır. Bir erkeğin kadına yapacağı şiddet onu güçlü kılmaz, sadece aciz kılar” ifadelerini kullandı.

05-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar