Kiracı Dizisinin Kadrosu Netleşiyor. Nilsu Yılmaz Kadroya Dahil Oldu

Kiracı Dizisinin Kadrosu Netleşiyor. Nilsu Yılmaz Kadroya Dahil Oldu
Fox Tv ekranlarında bayram sonrası yayına girmeye hazırlanan ve birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Kiracı’nın kadrosuna genç oyuncu Nilsu Yılmaz dahil oldu.

Şu sıralar hazırlıkları MF Yapım tarafından devam eden ve şu ana kadar oyuncu kadrosuna birbirinden ünlü isimlerin katıldığı yeni dizi Kiracı yakında Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu sezon dizilerden umduğunu bulamayan Fox Tv’nin yaz sezonuna hızlı girmek ve reytingleri toparlayabilmek için peş peşe yeni dizilerle atağa kalktığı dönemde hazırlıkları süren Kiracı’nın Nisan ayı içinde sete çıkması ve en geç Ramazan Bayramı sonrası yayına girmesi hedefleniyor. Başrolünde Dilan Çiçek deniz ile Serkay Tütüncü’yü buluşturan dizinin kadrosuna bir yeni isim daha katıldı. Dizinin birbirinden ünlü kadrosuna son olarak Kardeşlerim dizisinde yer alan Nilsu Yılmaz dahil oldu. Geç oyuncu özellikle son dizisi Kardeşlerim’de oldukça başarılı bir performans ortaya koymuştu.

Nilsu Yılmaz Kiracı Dizisinde

Fox Tv ekranlarında yakında ekrana gelecek olan ve Nermin Yıldırım tarafından senaryosu kaleme alınan ve Yusuf Pirhasan tarafından rejisi yapılacak olan Kiracı dizisi hazırlıklarını sürdürüyor. Dizinin cast çalışmaları devam ederken kadrosuna son olarak başarılı ve genç oyuncu Nilsu Yılmaz dahil oldu. Kardeşlerim dizisinde Cemile karakterine hayat veren genç oyuncunun birbirinden ünlü isimlerden oluşan dizinin kadrosuna dahil olması oyuncunun sevenlerini sevindirdi. Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü, Bennu Yıldırımlar, Melisa Döngel, Ruhi Sarı, Rüçkan Çalışkur, Beyti Engin, Özlem Tokaslan, Umut Kurt, Deniz Cengiz, İncinur Daşdemir’in yer aldığı kadroya katılan Nilsu Yılmaz’ın dizide Pelin Polat karakterine hayat vereceği öğrenildi. Bir apartmanda yaşayan farklı farklı insanların hayatlarını anlatan, farklı insan tiplerinin hikayelerini konu alan dizinin yakında sete çıkması bekleniyor.

Nilsu Yılmaz Kimdir?

Son dönemin genç ve başarılı oyuncularından Nilsu Yılmaz 16 Ağustos 2002 yılında dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Güzel sanatlar fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı’nda eğitimine devam etmektedir. Genç oyuncu bugüne kadar aşağıdaki yapımlarda yer almış ve son olarak kardeşlerim dizisinde Cemile karakterine hayat vermiştir. Nilsu Demir,

·         Kardeşlerim

·         Kırmızı Oda

·         Aşk Tesadüfleri Sever 2

·         Payitaht Abdülhamid

·         Ufak Tefek Cinayetler

·         20 Dakika

·         Davetsiz Misafir

·         ve Zeynep’in Hikayesi adlı yapımlarda yer almıştır.

05-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar