Akıncı 7. bölüm izle

Akıncı 7. bölüm izle
Akıncı 7. bölüm izle; ATV'den ekrana gelen Akıncı dizisinin 7. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için tüm detaylar.

Akıncı 7. bölüm izle; ATV'nin ekrana taşıdığı ve NTC Medya imzası taşıyan Akıncı dizisi, 12 Şubat Perşembe akşamı 7. bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölüm, dizinin izleyicileri tarafından heyecanla bekleniyor. Televizyonda ekrana gelen her bölümü reytingleriyle üst sıralarda yer alan Akıncı dizisinin internette yayınlanan her bölümü milyonlarca tık alıyor. Akıncı dizisinin yeni bölümlerini atv.com.tr ve YouTube üzerinden izlemeniz mümkün. Akıncı dizisinin 7. bölümünün yer aldığı sayfaya gitmek ve yeni bölümü tek parça, full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Ayrıca Akıncı dizisinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde neler olacağını merak ediyorsanız sayfanın devamında yer alan bölüm özetine göz atabilirsiniz.

Akıncı 7. bölüm izle

ATV'den ekrana gelen ve NTC Medya imzası taşıyan Akıncı dizisinin oyuncu kadrosunu Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahiner, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Yılmaz Bayraktar, Müge Boz, Serhat Onat, Ayça Erturan ve Berrin Arısoy gibi isimler oluşturuyor. Bir süper kahraman hikayesi olan Akıncı dizisinin yayınlanan her bölümü internette milyonlarca kişi tarafından tıklanıyor. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölüm, televizyondan hemen sonra internet üzerinden de izlenebiliyor. Akıncı dizisi izleyicileri yeni bölümü hangi adresten izleyeceğini merak ediyor. Siz de Akıncı dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli.

Akıncı 7. bölüm özeti

Yücel'in sır gibi ölümü sonrasında herkes büyük bir şok yaşar. Kemal ve Akıncı, bu üzücü kaybın hemen ardından onu kimin öldürdüğünü bulmak için harekete geçerler. Nergis ise eline ulaşan kanıtla Cüneyt'i çaresiz bırakır. Kemal de Cüneyt'in kimlerle birlikte olduğunu öğrenmek için çabalar. Amerika'dan gelen Türk profesör ise ülke günmedine oturmuşken Cevdet, profesörü yok etmek için talimat alır. Akıncı ise bunu engellemek için her şeyi yapacaktır. Buna karşın Akıncı, hiç beklemediği bir şekilde tuzağa düşer. Akıncı dizisinin bu akşam ekrana gelen yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

12-02-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler