Akıncı 3. bölüm izle

Akıncı 3. bölüm izle
Akıncı 3. bölüm izle; Akıncı dizisinin 15 Ocak Cuma akşamı ekrana gelen yeni bölümü, tek parça ve full HD olarak bu sayfada bulunuyor.

Akıncı 3. bölüm izle; NTC Medya tarafından hazırlanan ve ATV'den ekrana gelen Akıncı dizisi, 16 Ocak Cuma akşamı yeni bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Bir süper kahraman hikayesi olan Akıncı, daha önce ülkemizde pek rastlanmayan türde bir dizi olduğu için büyük ilgi gördü. Yayınlanan bölümleri internet ortamında milyonlarca kez tıklandı. Bu akşam ekrana gelen son bölüm de fazlasıyla izlenecek. Akıncı dizisinin yeni bölümünü izlemek için bir adres arıyorsanız bu sayfa üzerinde izleyebilirsiniz. Akıncı dizisinin 3. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli.

Akıncı 3. bölüm izle

ATV tarafından ekrana taşınan NTC Medya imzalı Akıncı dizisinin oyuncu kadrosunda Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahiner, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Yılmaz Bayraktar, Müge Boz, Serhat Onat, Ayça Erturan ve Berrin Arısoy gibi isimler yer alıyor. Cuma akşamlarının ilgi gören dizilerinden Akıncı, yeni bölümüyle milyonlarca izleyici tarafından izlenecek. Akıncı dizisi ilk bölümleriyle internette hakkında en çok konuşulan dizi olmayı başardı. Yeni bölüm de fazlasıyla konuşulacak. Peki Akıncı dizisinin 3. bölümü internet üzerinden en kolay nasıl izlenir? Akıncı dizisinin yeni bölümlerini Akıncı dizisinin YouTube kanalından ya da ATV'nin internet adresinden tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz. Yeni bölümü izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Akıncı 3. bölüm özeti

Lukas ile mücadele eden Akıncı başarılı olmuş ve düşmanını etkisiz hale getirmiştir. Cevdet ise Lukas'ın yokluğunda bir silah kaçakçılığı işine aracılık eder. Orhan'da bundan haberdar olur olmaz Akıncı ile irtibata geçerek olaya yönlendirir. Akıncı, olayın içine girince işlerin sanıldığı kadar basit olmadığını anlar. Hemen ardından Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi Cevdet'in yasadışı işlerine müdahale eder. Kemal ise Cevdet için arama ve yakalama kararı için henüz erken olduğunu düşünmektedir. Nergis de kaçırılmasını araştırmaya devam ederken bu emri kimin verdiğini öğrenir. Akıncı dizisinin 3. bölümü bu akşam ATV'den ekrana gelecek. Sayfada yer alan bağlantıya tıklayarak yeni bölümü izleyebilirsiniz.

15-01-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler