Akıncı'nın Kadrosuna Yeni Bir İsim Katılıyor

Akıncı'nın Kadrosuna Yeni Bir İsim Katılıyor
Atv'nin süper kahraman temalı Akıncı dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Attıkları bu adım diziyi kurtarmak için yeterli olacak mı?

     Bu yılın ilk gününde yayınlanmaya başlayan Akıncı dizisi, aldığı düşük reyting sonucundan dolayı şuan için riskli bir konumda. Ancak yapımcı ekip hemen durma müdahale edip yeni kararlar almaya başladılar. Bu doğrultuda attıkları ilk adım kadroya yeni bir isim dâhil etmek oldu. Diziye yeni katılacak olan karakterin, reytingleri yükseltmesi açısından atılan ilk adım olsa da bunun devamının geleceğini net bir şekilde görebiliyoruz. Peki ya dizi yeni katılacak olan kişi kim? Hangi karakteri canlandıracak? 

Akıncı Dizisine Kim Geliyor?

     Başrolünde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin olduğu Akıncı dizisinin yeni ismini sosyal medya hesabından paylaşan Birsen Altuntaş, Deniz Gündoğdu olarak açıkladı. Güzel oyuncu birbirinden farklı dizi, film ve tiyatro oyunlarında rol aldı. Deniz Gündoğdu’nun dizide hangi karakteri canlandıracağı ise henüz açıklanmadı.  Henüz 30 yaşında olan Deniz Gündoğdu’nun rol aldığı diziler ve filmler; Bizim Hikâye, Dip, Ağlama Anne, Fakat Müzeyyen, Deliha 2, Kara Para Aşk, SİNEMA, Yaşamayanlar, Seven Ne Yapmaz, Sahipli, Küçük Kıyamet, Üç Harfliler 3: Kara Büyü ve Cürm-ü Aşk Siccin 3. Oynadığı tiyatro oyunları ise; Kral Ölüyor, İsimsiz Yıldız, Ortaçağ Krallığı, Deli Dolu – Mahşer-i Cümbüş ve Simple Present Sense. İzleyici karşısında bu kadar deneyimli bir isimin, kötü giden Akıncı dizisine ne denli etkisi olacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Bana soracak olursanız yeterli gelmeyebilir. Diziye yeni gelecek olan isimi açıkladığımıza göre biraz da yeni başlayan Akıncı dizisinden bahsedelim.

Akıncı Dizisi Konusu

     15 Ocak Cuma günü 3. Bölümü ile izleyicisi karşısına çıkacak olan Akıncı dizisinin konusu fantastik bir hikâyeyi anlatıyor. ‘Akıncı’ geceleri suç örgütleri ile savaşan, gündüzleri ise tarih öğretmenliği yapan bir karakter. İlk defa bir süper kahraman hikâyesi ise televizyon kanallarına gelen Akıncı dizisinde aksiyon ve macera hiç eksik olmuyor. Süper kahraman Akıncı’nın dizide ki ismi Fatih. Fatih, üniversiteden mezun olduktan sonra babasının iş arkadaşı ile tanışıp, ailesinin hangi soydan geldiğini, gerçekte kimler olduğunu öğrenmeye başlar ve bütün olaylar buradan itibaren başlar.

 

14-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler