Akıncı'nın Komiser Kemal'i ameliyat oldu

Akıncı'nın Komiser Kemal'i ameliyat oldu
Akıncı dizisinde Komiser Kemal karakterini canlandıran ünlü oyuncu Erkan Bektaş göğsündeki ağrı sebebiyle hastaneye gitti. Akıncı'nın Komiser Kemal'i ameliyat oldu.

Akıncı'nın Komiser Kemal'i Erkan Bektaş bir operasyon geçirdi. Ünlü oyuncu Erkan Bektaş göğsünde oluşan ağrı nedeniyle hastaneye gitti. Hastanede yapılan tetkiklerin ardından ünlü oyuncu ameliyata alındı. Erkan Bektaş Atv'nin yeni dizisi Akıncı da Komiser Kemal karakterini canlandırıyor. Erkan Bektaş'ın ameliyatı ise sevelerini korkuttu. 48 yaşındaki oyuncunun geçirdiği operasyonun ardından sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Akıncı dizisi oyuncusu Erkan Bektaş operasyon geçirdi

Akıncı dizisinde Komiser Kemal'i canlandıran Erkan Bektaş'ın Minival İnvazive Bypass tekniği ile ameliyat olduğu açıklandı. Akıncı takipçileri başta olmak üzere ailesi ve sevenlerini endişelendiren rahatsızlığın yapılan operasyonla kontrol altına alındığı belirtildi. Bektaş'ın göğüs ağrısının nedeni ise damarlarında oluşan tıkanıklıktan kaynaklı olduğu tespit edildi. Bektaş geçirdiği bypass ameliyatı ile tıkanıklığa müdahale edildi. Ünlü oyuncu Erkan Bektaş sosyal medya hesabından kendisine geçmiş olsun dileklerini iletenlere teşekkür etti.  

Akıncı dizisinin konusu nedir?

Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Erkan Bektaş'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve Akıncı setine yakında döneceği öğrenildi. Atv'de cuma akşamları yayınlanan Akıncı dizisi NTC Medya tarafından hazırlanıyor. Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin'in başrolde olduğu Akıncı dizisine Erkan Bektaş Komiser Kemal karakterini canlandırıyor. Yakışıklı, dürüst ve idealist bir Tarih öğretmeni olan Fatih'in ailesi ile ilgili sırları öğrendikten sonra değişen hayatını anlatan Akıncı dizisi bir 'süper kahraman' dizisi olarak farklı yapımlar arasında yer alıyor.

Akıncı Komiser Kemal Erkan Bektaş kimdir?

Akıncı dizisinde Komiser Kemal karakterini canlandıran Erkan Bektaş 11 Mart 1972 Ankara doğumludur. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi mezunu olan Erkan Bektaş, oyunculuğa tiyatro ile başladı. Ankara'da çeşitli tiyatrolarda oyunculuk yapan Bektaş, 2003 yılında Bedel isimli diziyle ekran karşısına çıktı. İstanbul Kadıköy'de Tiyatro Baykuş'u kuran Bektaş, aynı zamanda seslendirme sanatçılığı yapmaktadır. Adını Kalbime Yazdım dizisinde Nasır karakterini canlandıran Erkan Bektaş çok sayıda sinema, tiyatro ve dizi projesinde oyuncu olarak yer aldı.

05-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar