Sol Yanım Dizisi, Adım Adım Finale Yaklaşıyor

Sol Yanım Dizisi, Adım Adım Finale Yaklaşıyor
Star TV'de yayınlanan Sol Yanım dizisi, kanalın yanlış bir karar sonucu dizi, final yapmaya kadar gidebilir.

Star TV’de yayınlanan Sol Yanım dizisinin gidişatı, şu sıralar hiç de iç açıcı bir durumda değil. Zira kanalın almış olduğu kararlar neticesinde dizinin reytinglerinde ciddi bir düşüş yaşandı ve böyle devam ederse yakın bir zamanda Sol Yanım dizisinin finali kaçınılmaz olacak. Peki ya kanalın yaptığı hata ne? Dizi neden finale gidiyor? Hepsine ve daha fazlasına yazımızda yer verdik.

Sol Yanım Dizisi Neden Final Yapabilir?

     Aslında ilk başlarda her şey rayında gidiyordu. Dizi, iyi bir kadro ve senaryo ile yoluna çıkmıştı ve kanalı memnun edecek seyide reytingler alıyordu. Ancak kanal, yeni çıkardıkları ‘Seni Çok Bekledim’ dizisi için Akrep dizisini Cuma’dan Perşembeye, Sol Yanım dizisini de Perşembe’den Çarşamba gününe çekti. İşte ne olduysa tam da burada oldu. Yeni çıkardıkları dizinin iyi reyting alması için diziyi Cuma gününe yerleştiren kanal, bu hareketi ile Sol Yanım ve Akrep dizilerini ateşe attı.

   Ani bir karar ile dizilerin, günlerinin değişmesinden dolayı diziler, yeni günlerinde istediklerini veremediler. Bu durumdan özellikle etkilenen ise Sol Yanım dizisi oldu. . Sol Yanım dizisinin, ilk 8 bölümü Perşembe günleri yayınlanmıştı. 9. ve 10. bölümü ise yeni gününde yani Çarşamba günleri yayınlandı. Yeni gününde, beklenilenin çok çok altında reytingler alan ve almaya devam eden dizi, bu gidişatın önüne geçemezse çok yakında final yapabilir. Sadece yeni çıkan bir dizisi için, iki farklı dizisini ateşe atan Star TV’nin bu kararı, onlara pahalıya patlayacak gibi. Dizinin günü değişmeseydi, kanalı tatmin edecek seviyelerde reyting almaya devam edip, sezonu bu şekilde kapatabilirdi. Ancak artık olan oldu ve kanal, diziyi tekrardan canlandırmak için bir şeyler yapmak zorunda. Yoksa bir şeyler yapmak için çok geç olacak.

   Akrep dizisinde ise durumlar pek de farklı sayılmaz açıkçası. Gününün değişmesinden dolayı bir hayli etkilenen dizi, bu durumdan nasibini almış durumda. Şayet bu şekilde devam ederse Akrep dizisinin de ömrü kısa vadeli olacak.

05-02-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler