Akrep 12. Bölüm İzle

Akrep 12. Bölüm İzle
25 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak akrep 12. Bölüm İzlemek için detaylar ve yeni bölüm hakkındaki tüm detaylar haberimizde. Ayrıntılara haberin devamından ulaşabilirsiniz!

25 Şubat Perşmebe akşamı yeni bölüm ile seyirci karşısına çıkacak Akrep dizisi Star Tv ekranlarında sevenlerinde bekliyor olacak. Başrollerini Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Aslı Melisa Uzun ve Ahsen Türkyılmaz’ın paylaştığı dizi de başarılı bölümler her hafta birbirini kovalıyor. Muhteşem bir ekip, başarılı oyuncu kadrosu ve yepyeni bölümleri ile dizide Ferda yanında suçsuz, Aras'ı da sürükleyerek hapsi boylamıştır.. . . 

Son bölümü  için heyecanlanan ve bekleyen izleyiciler tek parça ve full HDolarak izleyebilecekleri bir canlı yayın sitesi arayışı içerisindeler. Siz de bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü bekleyenler arasında iseniz sizler için hazıladığımız bu link üzerinden kolayca dizinin son bölümünü izleyebilirsiniz. Ayrıca yeni bölümü özetini de bu sayfadan bulabilirsiniz. Akrep dizisinin 12. bölümünü tek parça ve full HD  izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli. Akrep bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda!

Akrep Son Bölüm Konusu

1441 Productions imzası Star tv kanalında ekrana gelen  dizinin başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Demet Gül, Esila Umut, Taha Baran Özbek, Müge Su Şahin ve Ahsen Türkyılmaz yer alıyor. İrfan Şahin'in Yönetmen koltuğunda yer aldığı Akrep dizisi Gökçen Usta tarafından kaleme alıyor.Dizinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz.

Son bölüm ile herkesin yüreklerine su serpen dizide Ferda sonunda işlediği suçun bedelini ödemek üzere hapse girmiştir. Ama beraberinde bunca yıl kendisine omuz olmuş, birlikte açta kalsalar hiç ayrılmadığı manevi kardeşim dediği Aras'ı da götürür. Aras suçsuzluğu olsada yardım ve yataklıktan yargılanacaktır. Fikret bir yandan mutlu mesut yoluna bakmayı düşürnürken Ferda onu içeride bile olsa rahat bırakmayacaktır. Ayşem Ferda'nın avukatıdır. Perihan Ferda hakkında konuşurken Ayşem kendidinde bulunan annesinde olan dövmenin aynısını gösterir. Peki bu dövmenin anlamı nedir? 

Merve artık annesini görmek istemez. Anneasnnesi kucak açmıştır. Konağa geri dönen Merve Duru ile halen kedi köpek gibidir. Duru ise Aras'a hamile olduğunu söyler. Üstelik Aras'ın annesinin katilinden bir farkı yoktur onun gözünde. Bebeği için onu affedebilecek midir?

25-02-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar