Akrep 25. Bölüm izle

Akrep 25. Bölüm izle
Akrep dizisi 10 Haziran Perşembe günü 25. yeni bölümüyle ekrana geldi. Akrep 25. bölüm ve son bölüm izlemek için detaylar haberimizde.

Star TV'nin dram türündeki başarılı dizisi Akrep 10 Haziran Perşembe akşamı 25. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde; Ferda, Ahmet'i öldürmek için Perihan'dan aldığı zehiri hazırlar ve içirir. Zehir yavaş yavaş tesirini göstermeye başlarken kendisine sevdiği adama bunu yapmanın sorgusunu vermekte zorluk çekmektedir. Ahmet kendisine kurulan tuzağın farkına varacak mı? Akrep 25. bölümünde neler olacak? Akrep 25. bölüm izle seçeneğiyle yeni bölüm detayları haberimizde!

AKREP 25. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ferda'nın kendisine oyun oynadığını anlayan Ahmet harekete geçer. Perihan'ın hayatı iki dudağının arasındadır. Ferda'dan yaptıklarının intikamını almak isteyen Ahmet'in oyununa göre Ferda veya Perihan kendi isteğiyle canından vazgeçmek zorunda kalacaktır.

Aras ve Duru nikah için hazırlıkları tamamlarken Perihan'ın Ahmet tarafından kaçırıldığını öğrenir. Nikah iptal edilir ve Perihan'a ulaşabilmek için çabalarlar. Peki başarılı olabilecekler mi? Ahmet'in oyunu nasıl sonuçlanacak?

Efe, Merve ile evlenmek için elinden geleni yapar ancak Ferda'nın bu evliliğe onay verebilmesi için bir takım şartları vardır. Ferda şartlarını sıralar Efe hiç tereddüt etmeden kabul eder. Efe ve Merve birlikteliği istedikleri mutluluğa erişebilecek mi?

Öte yanda hastalığı günden güne ilerleyen Perihan yolun sonuna geldiğinin farkına varır. Ailesini bir yemekte biraraya getirir ve hastalığından bahseder. Şirketin başına da kendisinin ölümünden sonra Ferda'nın geçeceğini açıklar.

AKREP 26. BÖLÜMÜYLE EKRANLARA VEDA EDİYOR!

10 Haziran Perşembe akşamı 25. yeni bölümüyle ekrana gelen Akrep dizisinden final haberi geldi.

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte birçok dizi final ve sezon finali yaparak ekran maceralarını ya sonlandırıyor ya da kısa bir ara veriyor. 25 haftadır Star TV ekranında izleyiciyle buluşan Akrep dizisinin de akıbeti en çok merak edilen konular arasında yer alıyordu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Akrep dizisi 17 Haziran Perşembe günü yayınlanacak 26. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Daha öncede final kararı alınan dizinin yurtdışı satışları nedeniyle bir süre daha yayınlanmasına karar verilmişti.

10-06-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler