Akrep 22. Bölüm izle

Akrep 22. Bölüm izle
Akrep 22. Bölüm izle; Akrep 22. Bölüm 20 Mayıs Perşembe akşamı ekranda olacak. Akrep 22. Bölüm izlemek için haberimizdeki detaylara bakabilirsiniz.

Akrep 22. Bölüm heyecan dolu sahnelerle bu akşam ekrana geliyor. Star Tv'de Perşembe akşamları yayınşanan Akrep dizisi için geri sayım başladı. Akrep 22. Bölüm izlemek için internet aramalarına da hız verildi. Akrep yeni bölümde neler olacak? Akrep 22. Bölüm dikkat çeken sahnelerle geliyor. 20 Mayıs Perşembe akşamı Akrep 22. Bölüm seyirciyle buluşuyor. Akrep 22. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Akrep 22. Bölüm canlı izle!

Akrep 22. Bölüm canlı izle

Star Tv'de yayınlanan Akrep 22. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. 1441 Productions tarafından Star Tv için hazırlanan Akrep dizisi sezonu başarılı bir şekilde devam ettiriyor. Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Aslı Melisa Uzun, Çağatay Onur Öztürk gibi başarılı oyuncular Akrep dizisi kadrosunda yer alıyor. İrfan Şahin'in yapımcılığında çekilen Akrep dizisinin yönetmen koltuğunda Gökçen Usta var. Akrep 22. Bölüm tek parça full hd izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Akrep 22. Bölüm bu akşam saat 20.00'da Star Tv'de.

Akrep 22. Bölümde neler olacak?

Akrep 22. Bölüm izle; Ferda Perihan'ın hastalığını öncelikle bir oyun olduğunu düşünse de gerçeği öğrenince önemli bir kararın eşiğine gelir. Ayşem konusunda da Ahmet'le anlaşma sağlayamaz ve onun önüne geçemeyeceğini anlar. Ferda Perihan'ın teklifini kabul eder ve Ahmet'i tuzağa çekmek için Efe'yi kullanır. Aras ve Ayşem'in yakınlaşmasına şahit olan Duru ise büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaktır. Duru net bir karar alarak Amerika'ya gitmeyi kafasına koyar. Duru'nun haline dayanamayan Perihan Aras'tan onu burada kalmaya ikna etmesini ister.

Fakat Aras, Ayşem'e evlenme teklif eder. Ferda bu evliliğe karşı çıkar ve Aras'a güvenmediğini belli eder. Ahmet de çok öfkelenmiştir. Aras'ı öldürmek için kaçırır. Fakat Ahmet öğrendiği şeylerin ardından Aras'a bir teklifte bulunur. Akrep 22. Bölüm izlerken yaşananlara inanamayacaksınız. Ahmet ve Efe'nin arası bozulur ve Ahmet Efe'yi hiç acımadan çekip vurur. Heyecan ve aksiyon dolu Akrep 22. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi seyirler…

20-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar