Akrep 26. bölüm izle (Final)

Akrep 26. bölüm izle (Final)
Star TV'de yayınlanan Akrep dizisi 17 Haziran Perşembe akşamı yayınlanan 26. final bölümüyle ekranlara veda etti. Akrep final bölümünde neler olacak? İşte son bölüm detayları!

1441 Productions tarafından Star TV için hazırlanan, başrollerini Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın paylaştığı Akrep dizisi 17 Haziran Perşembe akşamı yayınlanan 26. bölümüyle ekran macerasını sonlandırıyor. Dizinin final bölümünde neler yaşacağı merakla beklenirken yayınlanan yeni bölüm fragmanlarıyla birlikte detayla ortaya çıktı. Aşağıdaki bağlantı üzerinden Akrep 26. final bölümünü izleyebilir yazımızın devamından yeni bölüm detaylarına ulaşabilirsiniz.

AKREP FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Perihan uzun zamandır planını yaptığı şirketin geleceği hakkında aldığı kararı paylaşır. Şirketin Ferda'nın üzerine devredileceğini öğrenen aile büyük tepki verir. Ferda'nın planı ise Perihan'ın ölümünün ardından şirket hisselerini Duru ve Şahin'e devretmektir. Ferda'nın sözlerine herkes inanmakta zorluk çekerken Ayşem annesinin ciddi olup olmadığın anlayabilmek için bir takım sorularla teste tabi tutar.

Duru ve Merve düğün hazırlıklarına büyük bir hızla devam ederken, Perihan ve Ferda düğünün gelenek ve göreneklerine uygun bir şekilde hazırlanması konusunda tembihler. Aras ve Duru ile birlikte Merve ve Efe'de nikah masasına oturur. Düğünün ardından çiftler hep birlikte balayına gider. Şahin ve İpek'te Duru ve Merve çiftine katılır hep birlikte tatile giderler. Ortalık sakinleşince Perihan son planını da hayata geçirir.

Ölmeden önce son planını da hayata geçiren Perihan, Ferda'yı alır ve onu terk edip gittiği gecekondu mahallesine gider. Burada Ferda kendisi hakkında gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Artık geçmişi hakkında daha çok gerçeği öğrenen Ferda, Perihan ile birlikte Sapanca'daki eve gider. Ferda'yı neden terk etmek zorunda kaldığını anlatan Perihan son planını da hayata geçirir ve Ferda'yı zehirler.

AKREP 26. FİNAL BÖLÜMÜ İZLE

Geçmişte gizlenen tüm gerçeklerin ortaya çıktığı final bölümüyle nefesleri kesen Akrep dizisi izleyicinin takdirini kazanmayı başardı. Tüm gerçeklerin ortaya çıktığı final bölümünü izlemek isteyen izleyiciler 'Akrep 26. bölüm izle' ve 'Akrep son bölüm izle' sorgularıyla arama motorlarında araştırma yapıyor. Akrep final bölümü izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayabilir veya dizinin yayıncı kuruluşu startv'nin resmi internet sitesi 'www.startv.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

17-06-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler