Akrep 7. Bölüm İzle

Akrep 7. Bölüm İzle
Akrep 7. Bölüm İzle; 22 Ocak Cuma akşamı 7. Yeni bölümüyle ekrana gelen Akrep Dizisinin yayınlanan 7. Bölümünü canlı tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Akrep 7. Bölüm İzle; Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Aslı Melisa Uzun ve Ahsen Türkyılmaz’ın rol aldığı  Star Tv'nin sevilen dizilerinden biri olmayı başaran  Akrep bu akşam saat 20.00’da Yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Reyting sıralamasında güçlü kadrosu ile başlayan Akrep dizisi beklediği yeri alamadı. Daha  yeni başlamış olmasından kaynaklı olduğu düşünülen bu durumun normal olduğunu kabul ettirmiş olsa da sıralamanın böyle gitmesi durumunda dizinin yakın gelecekteki gidişatı sorgulanacak gibi görünüyor. 

Son bölümü merakla bekleyen izleyiciler tek parça ve full HDolarak izleyecekleri bir site arayışı içerisindeler. Siz de bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü bekleyenler arasındaysanız bu sayfa üzerinden kolayca izleyebilirsiniz. Ayrıca yeni bölümü özetini de bu sayfadan bulabilirsiniz. Akrep dizisinin 7. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli. Akrep bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda!

Akrep 7. Bölüm İzle

Star TV tarafından ekrana getirilen ve 1441 Productions tarafından hazırlanan Akrep dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Demet Gül, Esila Umut, Taha Baran Özbek, Müge Su Şahin ve Ahsen Türkyılmaz yer alıyor. Yapımcı koltuğunda İrfan Şahin'in yer aldığı Akrep dizisi Gökçen Usta tarafından kaleme alıyor. Akrep dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz. Ayrıca Akrep dizisinin yeni bölüm detaylarına sayfanın devamından ulaşabilirsiniz.

Akrep 7. Bölüm Özeti

Fikret kendisine gelen isimsiz bir telefon ile Berna'nın intihar etmediğini öğrenir. Bunun altında Ferda olabileceğinden şüphelenir. Duru babasının teyzesi ile olan ilişkisini duymuştur. Bunun peşine düşünce öğrenecekleri dizinin boyutunu değiştirecektir. Diğer yandan Ferda annesine neden onu terkettiğini neden bıraktığını sorar. Periden gerçekleri duyunca  intikam ateşi yeniden gözünde görünür. 

Perinin elini güçlendirmek konusunda bir planı daha vardır. Ferda'nın da kendisi gibi terkettiği kızı. Şimdilerde büyümüş avukat olmuş ancak evlatlık olduğunu bilmeden büyümüş. Şimdi Peri Ferda'ya karşı 1- 0 öndedir. 

22-01-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar