Al Sancak 2. Bölüm izle

Al Sancak 2. Bölüm izle
Al Sancak 2. Bölüm izle; 26 Ocak Perşembe günü 2. Bölümüyle ekrana gelen Al Sancak Dizisinin yayınlanan 2. Bölümünün detayları haberimizde!

Al Sancak 2. Bölüm izle; 26 Ocak Perşembe akşamı 2. Yeni bölümüyle ekrana gelen ve oyuncu kadrosunda Uğur Güneş, Gülsim Ali İlhan, Aybars Düzey, Emre Dinler, İdris Nebi Taşkan ve Cem Kurtoğlu’nun rol aldığı Al Sancak dizisi Bozdağ Film tarafından TRT 1 için hazırlanıyor. Henüz yeni başlayan ve özellikle tanıtımlarıyla büyük dikkat çeken Al Sancak Dizisi Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev yapan özel kuvvetlere bağlı timlerden biridir ve tim yurt içi ve yurt dışında Türkiye’nin bekası için zarar olabilecek her türlü tehdidi bertaraf etmek için özel olarak kurulmuştur. Tim birbirine kardeş gibi bağlı ancak görev için de canlarını seve seve vermeye hazır özel seçilmiş askerlerden oluşmaktadır. Al Sancak Perşembe akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor ve kanalın ve günün iddialı yapımları arasında yer alıyor.

AL SANCAK SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve geçtiğimiz hafta Perşembe günü ilk bölümüyle ekrana gelen yeni dizilerden Al Sancak iddialı konusu ve oyuncu kadrosuyla seyirciyi kendine çekmeye çalışıyor. Özellikle savaş, Dram ve askeri dizi sevenlerin gözdesi olabilecek yapımın yayınlanan ilk bölümünde Al sancak Timi ülke sınırlarından uzakta bir adada toplanan ve Türkiye aleyhine silah kaçakçılığı gerçekleştiren terörist gruba operasyon düzenler ve bu grubun tehdidini ortadan kaldırır. Ancak teröristlere silah pazarlayanlardan Nadya olay yerinden kaçmayı başarır ve Al Sancak timinin komutanı Yüzbaşı Ali’yi takip etmeye başlar.

Al Sancak 2. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1 ekranlarında yeni başlayan ve henüz ilk bölümüyle ekrana gelen Al Sancak Perşembe akşamlarının iddialı dizi olmak için çalışıyor. Birbirinden yetenekli kadrosuyla ve çarpıcı konusuyla seyirciyle buluşmaya başlayan dizinin yayınlanan 2. Bölümünde Al Sancak timi yine zorlu ve bir o kadarda kritik bir görev için mücadele ediyor. Yüzbaşı Ali ve adamları ülkeye sokulmaya çalışılan füzelerle ilgili gelen bilgi üzerine füzeleri ve bunları ülkeye sokmaya çalışan teröristleri yakalamak için zorlu bir göreve başlıyor. Bu arada Nadya ve Ali ise bir kez daha karşı karşıya geliyor ve ikili artık birbirini iyice tanıdığı için bu karşılaşma oldukça sürpriz bir gelişmeyle sonlanıyor. TRT 1 ekranlarında yeni başlayan Al Sancak dizisinin 2. Yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

26-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar