Al Sancak 1. bölüm izle

Al Sancak 1. bölüm izle
Al Sancak 1. bölüm izle; 19 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen Al Sancak Dizisinin ilk bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Al Sancak 1. bölüm izle; 19 Ocak Perşembe akşamı 1. Bölümüyle ekrana gelecek olan ve oyuncu kadrosunda Uğur Güneş, Gülsim Ali İlhan, Aybars Düzey, Emre Dinler, İdris Nebi Taşkan, Ahmet Olgun Sünear ve Ahmet Yenilmez’in yer aldığı TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Al sancak Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor. Askeri bir dizi olan ve Bozdağ Film tarafından hazırlanan dizi Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan tarafından kaleme alınıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Can Emre otururken dizi aksiyon, savaş ve dram türünde ele alınıyor. Uzun zamandır üzerinde çalışılan ve seyirci tarafından da heyecanla beklenen dizi kanalın da büyük bir beklenti içinde olduğu yapımlardan biri. Yayınlanan fragmanlarıyla dikkatleri çeken dizinin ilk yayın tarihi 19 Ocak Perşembe saat 20.00.

AL SANCAK TEK PARÇA FUL İZLE!

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Al Sancak dizisi 19 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’dan itibaren ilk bölümüyle ekranlara ve seyirciye merhaba diyor. Uzun süredir üzerinde çalışılan dizi TSK’nın bünyesinde kurulan özel bir tim olan Al sancak Timinin hikayesini konu alıyor. Yurt dılı ve yurt içinde özel operasyonlar gerçekleştiren tim aynı zamanda yapacağı operasyonlarla ülkenin bekası için mücadele ederken tim içinde yer alan askerler verilen görevi yerine getirmek için canlarını bile vermekten çekinmiyor.

Al Sancak Dizisi 1. Bölümünde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan ve ilk bölümüyle ekrana gelecek Al Sancak dizisinde, Pençe Tim komutanı Yüzbaşı Ali Banazlı alınan ani bir istihbaratla timini toplar. Şüpheli bir kaynaktan gelen istihbarat üzerine bir adaya operasyon düzenleyen tim burada terör örgütlerine silah ve finansman sağlayan büyük bir şebekeyi etkisiz hale getirmek için hareket geçer. Ülke dışındaki adaya gerçekleştirilen operasyonda Pençe Timini büyük bir sürpriz beklemektedir. Bölgeye giden tim sanılanın aksine çok daha büyük bir grupla karşılaşır ve zorlu bir mücadele başlar. Timin komutanı Yüzbaşı Ali Banazlı operasyonda Nadia isminde esrarengiz bir kadınla karşılaşır. TRT 1 ekranlarında ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Al Sancak 19 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor.

18-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar