Tuzak 15. Bölüm izle

Tuzak 15. Bölüm izle
Tuzak 15. Bölüm izle; 26 Ocak Perşembe akşamı 15. Yeni bölümüyle ekrana gelen Tuzak Dizisinin yeni bölümünün detayları haberimizde!

Tuzak 15. Bölüm izle; 26 Ocak Perşembe akşamı 15 yeni bölümüyle seyirciyle buluşan Tuzak Dizisinin başrollerinde Talat Bulut, Akın Akınözü, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, Gamze Süner Atay ve İlayda Çevik’in rol aldığı Tuzak Dizisi bu akşam 15. Yeni bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Fabrika Yapım ve Acun Medya ortaklığında hazırlanan dizi sezona yeni başlayan diziler arasında bulunuyor. Oldukça güçlü bir kadro ile seyirciyle buluşan dizi ne yazık ki iddiasını ilerleyen her hafta daha da kaybetti. Reytinglerde beklenmeyen sonuçlar alan dizinin yayın günü çarşambadan Perşembe gününe alınırken aynı zamanda dizi içinde final kararı verildi. Bir türlü bekleneni veremeyen dizi bir intikam ve aşk hikayesini konu alıyor. Eylem Canpolat tarafından yazılan dizinin yönetmen koltuğunda Eylem Canpolat oturuyor. Tuzak dizisinin 15. Yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Tuzak Son Bölüm Neler Yaşandı?

Fabrika Yapım tarafından hazırlanan Tuzak Dizisi Perşembe akşamları Tv 8 ekranlarında yayınlanıyor. Güçlü bir oyuncu kadrosu bulunan dizi önümüzdeki haftalarda final yapacak. Final öncesi son toparlamaları yapan dizinin yayınlanan son bölümünde Ceren annesine kavuşmak için her şeyi yapmaya karar vermiştir. Ancak Çınar’la olan ilişkisi ve babasının durumu bunu her an daha da zorlaştırmaktadır. Çınar ile Ceren ise aşklarını yaşamak için çabaladıkça önlerine türlü engeller çıkmaktadır.

Tuzak 15. Bölümde Neler Yaşanacak?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve bir intikam hikayesini anlatan Tuzak Dizisinin yayınlanan 15. Bölümünde Demir, oğlu Mete’nin tutuklanmaması için Umut’un yardım teklifini kabul eder. İkili arasında yeniden bir güven bağı kurulurken Meral, Umut’un Mete’yi polise teslim edeceğini düşünerek yerin öğrenmesinden tedirgin olur. Meral, Umut’tan Mete’yi kurtarmasını ister aksi takdirde bildiği her şeyi Demir’e anlatacaktır. Umay ve Şeker ise sosyal medya üzerinden Mete’nin fotoğraflarını yayınlatır ve aranan bir adam olduğunu herkes öğrenir. Ceren açısından ise zorlu bir süreç devam etmektedir. Bir taraftan annesin Umut’a olan baskısı, bir taraftan babasıyla Mete üzerinden yaşadığı tartışma ve duygusal yüzleşme Ceren’i fazlasıyla yıpratmıştır. Bu süreçte Ceren’in tek mutlu olduğu yer Umut’un yanıdır. Umut ise Ceren’in yanında olduğunu hissettirmek için beklenmedik bir adım atar. Tuzak dizisinin 15. Yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

26-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar