Timuçin Esen Fenerbahçe Filminde rol alacak

Timuçin Esen Fenerbahçe Filminde rol alacak
Heyecanla beklenen filmlerden olan ve yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak Zaferin Rengi Filmine ünlü oyuncu Timuçin Esen dahil oldu.

Son zamanların en çok merak edilen ve sabırsızlıkla beklenen sinema filmlerinden biri Zaferin Rengi filmi. Film milli mücadele yıllarında İstanbul’un işgali ve bu sırada yaşanan olayları anlatan Fenerbahçe Futbol Takımı özelinde ve onun futbolcularının hikayesiyle anlatıyor. Ünlü yönetmen ve yapımcı Abdullah Oğuz tarafından hazırlanan filmin yapım şirketi ise ANS Prodüction. Cast hazırlıkları devam eden film için şu ana kadar birbirinden ünlü isimlerle anlaşmalar sağlandı. Abdullah Oğuz’un büyük emek verdiği ve hayata geçmesi için halen çalıştığı Fenerbahçe Filmi olan Zaferin Rengi filminin kadrosuna son olarak ünlü bir isim özel bir karakterle katıldı. Son olarak Tetikçinin Oğlu adlı dizi ile ekrana gelen ve bu yaz da O da Bir Şey mi adlı sinema filminde rol alan ünlü oyuncu Timuçin Esen Zaferin Rengi filminde rol alacak.

Topkapılı Cambaz

ANS Prodüction tarafından hazırlıkları süren ve Abdullah Oğuz’un yönetmen koltuğunda yer alacağı Zaferin Rengi adlı film için cast çalışmaları devam ediyor. Milli Mücadele dönemini Fenerbahçe Futbol takımı ve futbol oyunu üzerinden anlatacak filmin çekimlerinin yakında başlayacağı öğrenilirken filmin kadrosuna başarılı ve usta bir isim katıldı. Yer aldığı projelerdeki üstün performansıyla adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Timuçin Esen Zaferin Rengi Filminde özel bir karaktere hayat verecek. Filmin özel karakterlerinden biri olan ve zamanında Mim Mim Grubu İstanbul sorumlusu olan Topkapılı Canbaz karakterine hayat verecek Timuçin Esen’in bu filmdeki performansı da sabırsızlıkla beklenmeye başlandı. Adı Mustafa Kemal Paşa tarafından verilen ve canıyla oynamaktan korkmayan anlamına gelen Canbaz lakabıyla filmde yer alacak karakter için usta oyuncunun özel bir hazırlık yapıp yapmayacağı ise bilinmiyor.

Zaferin Rengi oyuncuları kimler?

Fenerbahçe Filmi olarak da bilinen ve adı Zaferin Rengi olan sinema filmi için hazırlıklar bitmek üzere. Ünlü isimlerle görüşmelerin halen sürdüğü filmde yer alacak isimler arasında

-          Kubilay Aka (Galip Bey)

-          Gülper Özdemir (Peyker)

-          Nejat İşler (Sabri Toprak)

-          Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz)

-          Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa

-          Gonca Vuslateri (Vera) ve

-          Birce Akalay (Halide Edip) yer almaktadır.

29-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar