Alev Alev 17. Bölüm İzle

Alev Alev 17. Bölüm İzle
Alev Alev 17. Bölüm İzle; 4 Mart Perşembe akşamı 17. Bölümüyle ekrana gelen Alev Alev dizisinin yayınlanan 17. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Alev Alev 17. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş ve Cihangir Ceyhan’ın rol aldığı Alev Alev bu akşam 17. Bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve seyirci tarafından heyecanla takip edilen dizilerden biri olan alev Alev özellikle son bölümlerde oldukça heyecanlı hale gelmiş durumda. Üç kadının bir yangında tümden değişen hayatlarının anlatıldı ve yeni aşklar, yeni yolculukların hikayesinin ele alındığı Alev Alev Perşembe akşamlarının en çok seyredilen ve reytingi iyi olan dizilerinden biri olarak öne çıkıyor. Son bölümlerde Cemre ve boşanmak istediği eşi Çelebi arasındaki gerilimin iyice arttığı dizinin yeni bölümünde yine heyecanlı anlar seyirciyi bekliyor. Alev Alev bu akşam saat 20.00’da Show Tv ekranlarında.

Alev Alev Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden biri olan alev Alev yayınlanan son bölümde oldukça heyecanlı sahnelerle seyirci karşısına çıktı. Cemre’nin Güneş’in velayetini alma çabaları karşısında Çelebi’nin buna izin vermemek için elinden geleni yapması bölüme damga vururken Ömer ve Rüya arasında ise sürpriz bir gerçek girer. Rüya’nın Çiçek hakkında öğrendikleri şok edicidir.

Alev Alev 17. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv ekranlarında seyirciyle bululan ve heyecanlı ve gerilimli sahnelerle seyircinin beğenisini kazanan Alev Alev bu akşam yayınlanacak 17. Bölümde yine nefesleri kesecek. Güneş’in velayetini alan Cemre oldukça mutludur ve bu mutluluğu onu seven herkese de geçmiştir. Cemre’nin etrafındaki herkes bir mutluluk çemberi oluştururken bu durumdan fazlasıyla rahatsız olan Çelebi Cemre ve etrafındakilere bir ders vermek için harekete geçer. Çelebi tarafından hazırlanan plan Cemre’ye bu sefer sandığından daha büyük acı verecektir. Öbür taraftan Çiçek ise İskender’le ilgili intikam planını Rüya’dan gizlemek için çaba harcamaktadır. Rüya ve Ömer arasında ise yeni sıkıntılar çıkacak ve ikili bir kez daha bu sınavlarla sınanacaktır. İskender ise bu sırada Çiçek’e bir sürpriz hazırlamaktadır. Alev Alev bu akşam ekrana gelecek 17. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

04-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar