Alev Alev 28. Bölüm İzle (Final)

Alev Alev 28. Bölüm İzle (Final)
Alev Alev 28. Bölüm İzle (Final); 27 Mayıs Perşembe 28. Final bölümüyle ekrana gelen Alev Alev dizisinin yayınlanan final bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Alev Alev 28. Bölüm İzle (Final); Başrollerinde Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan ve Zuhal Olcay’ın yer aldığı Alev Alev bu akşam saat 20.00’da 28. Final bölümüyle Show Tv ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Sezon başında ekrana gelmeye başlayan ve iddialı bir kadroyla yayına başlayan Alev Alev bir yangın sonrası hayatları tamamen değişen üç kadının ve çevresindeki insanların hayatını anlatıyor. Dram türünde ele alınan dizinin ilk bölümleri seyirci tarafından heyecanla takip edilirken ne yazık ki bu durum her geçen bölüm daha da azalmaya başladı. Reytinglerde yaşanılan bu kayıp ne yazık ki dizinin de final kararı almasına sebep oldu. Bu akşam ekrana gelecek 28. bölümüyle ekranlara ve seyirciye veda edecek Alev Alev’in son bölümü saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor.

alev alev izle

ALEV ALEV SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv ekranlarında sezon başında büyük bir iddia ve güçlü bir kadroyla ekrana gelen ve ilginç ve değişik hikayesiyle seyirciyi ilk başlarda etkileyen Alev Alev her geçen bölüm düşen reytingiyle hayal kırıklığı yarattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Çelebi kaçmak için hazırlık yapmaktadır. Ömer ise Çelebi’yi kaçmadan yakalamak için her şeyi yapmaya hazırdır ve bu sırada hiç beklemediği yardımlarla karşılaşır. Yaralanan Ozan’ın ise hayati riski vardır ve Cemre ameliyata alınan Ozan’ın yanına koşar.

Alev Alev 28.Bölümde (Final) Seyirciyi Neler Bekliyor?

Show Tv ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen ve sezonun güçlü kadrolarından birine sahip olan Alev Alev bu akşam ekrana gelecek 28. Bölümle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Final kararı alınan ve bu akşam son kez seyirciyle buluşarak final yapacak olan alev Alev’in son bölümünde Çelebi kaçarken Ömer tarafından yakalanır ve yolun sonuna gelir. Artık Çelebi için yaptığı bütün kötülüklerin cezasını ödeme vakti gelmiştir. Cemre ise hiç korkmadan ve çekinmeden yeni bir hayat kurma yoluna girer. Bu arada Rüya’nın verdiği müjde başta Ömer olmak üzere herkesi mutlu etmiştir. Tomris, Çiçek yüzleşmesi ise Çiçek’in kaderini sonsuza kadar değiştirecektir. Sonunda sarnıç yangının üzerinden aylar geçmiş ve sonunda bu büyük yangının külleri ve dumanı dağılmaya başlamış ve herkes yeni ve aydınlık bir hayata hazırlanmaya başlamıştır.

27-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar