Alev Alev 22. Bölüm İzle

Alev Alev 22. Bölüm İzle
Alev Alev 22. Bölüm İzle; 8 Nisan Perşembe akşamı 22. Bölümüyle ekrana gelen Alev Alev’in yayınlanan 22. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Alev Alev 22. Bölüm İzle; başrollerinde Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Cihangir Ceyhan, Berkay Ateş ve Cem Bender’in rol aldığı Alev Alev bu akşam saat 20.00’da 22. Bölümüyle Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Bu sezon başlayan ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Alev Alev bir yangın sonrası hayatları tamamen sil baştan değişen üç kadının ve onların çevresindeki insanların hayatlarını konu ediniyor. Yangın sonrası gerçekleri gören ve bu yeni duruma karşı yeniden hayatlarını kurmaya çalışan bu üç kadın birçok zorluk ve terslikle karşılaşsalar da zorluklara boyun eğmezler ve yeniden ayakta kalabilmek için var güçleriyle çalışırlar. Bu arada da bu üç kadın yeni baştan sevmeye ve aşık olmaya başlarlar. Alev Alev her Perşembe akşamı seyirciyle buluşurken gerilim ve aksiyon dolu hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Alev Alev bu akşam 22. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Show Tv’de.

ALEV ALEV SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşan ve bu akşam 22. Bölümüyle ekrana gelen Alev Alev dizinsin yayınlanan son bölümünde seyirciyi ekrana başlayan bir bölüm yaşandı. Cemre ve Ozan’ı öpüşürken gören Çelebi bu durumu içine sindiremez ve ozan’dan bunun hesabını sormaya karar verir. Bu aynı zamanda Ozan için büyük bir felaketin de yaklaştığının haberlicisidir. Cemre ise Ozan’ı korumak için elinden geni yapsa da olacaklara engel olmaz. Öbür taraftan Ömer ve Rüya arasındaki gerilim had safhaya ulaşmıştır ancak sürpriz bir şekilde Ömer Rüya’ya evlenme teklif eder ancak beklemedi bir karşılık alır.

Alev Alev 22. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Show Tv ekranlarının Perşembe akşamlarının güçlü yapımı Alev Alev bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Bu akşam yayınlanacak bölümde yine gerilim ve aksiyon seyirciyi ekrana kilitleyecek gibi duruyor. Bülent’in ölmesinin ardından Çiçek ve İskender ne yapacaklarını bilemez bir haldedirler. Bu sırada beklenmedik bir Bülent cinayetine dair bir ipucu bulur. Bu durum her şeyi değiştirirken tarihi eserlerin yakalanması sonrası Çelebi iyice köşeye sıkışır. Ona en büyük destek ise annesi Hülya’dan gelecektir. Ancak ikili İskender’in planından habersizdirler. Yaşanan zor günlerin ardından az da olsa rahat bir nefes alan cemre ise yeni bir hayata başlamak üzeredir. Bu durum Cemre ve etrafındakileri mutlu ederken Ömer ve Rüya arasındaki sıkıntılı ilişki ise yavaş yavaş toparlamaya girmektedir. Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Alev Alev bu akşam saat 20.00’da yine heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor.

08-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar