Alev Alev 21. Bölüm İzle

Alev Alev 21. Bölüm İzle
Alev Alev 21. Bölüm İzle; 1 Nisan Perşembe akşamı 21. Bölümüyle ekrana gelen Alev Alev dizisinin yayınlanan 21. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Alev Alev 21. Bölüm İzle; Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Berkay Ateş, Cem Bender, Cihangir Ceyhan ve Zuhal Olcay’ın rol aldığı Alev Alev bu akşam 21. Bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Bu sezon başlayan ve iddialı kadrosuyla dikkatleri çeken dizide bir yangın sonrası üç kadının değişen hayatı ve bu hayatların yaşamak ve hayatta kalabilmek için verdikleri mücadele anlatılıyor. Dram ve aşk konularını kendisine alan olarak belirleyen dizi her bölüm seyirciyi ekran başına çekerken yine her bölüm yükselen reytingiyle de kanalını memnun ediyor. Perşembe akşamlarının sevilen ve güçlü yapımlarından olan Alev Alev bu akşam yine heyecanlı ve gerilimli bir bölümle ekrana gelecek. Alev Alev 21. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Show Tv’de.

ALEV ALEV SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve Perşembe akşamlarının sevilen ve güçlü yapımları arasında yer alan dizisi alev Alev yayınlanan son bölümde oldukça heyecanlı sahnelere imza attı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Cemre ile Ozan’ın buluşabilmek için her riski göze almaları dikkatleri çekerken bu buluşma ikilinin hayatını sonsuza kadar değiştirecek bir gelişmeyi de beraberinde getirir. Ömer ve Rüya arası ise daha da açılmış ve gerilmiştir.

Alev Alev 21. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Perşembe akşamlarının sevilen yapımları arasında yer alan Alev Alev bu akşam 21. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin 21 bölümünde Cemre ve Ozan’ın öpüşmesi onlar için sonun başlangıcı olmuştur. Bu öpüşme sonrası Çelebi tarafından kurulan plan Ozan’ın iyice sıkışmasına sebep olur. Ozan her an daha da zor bir durumda kalırken Çelebi Ozan ve Cemre konusunda asla geri atmayacaktır. Öbür taraftan araları gittikçe bozulan Ömer ve Rüya ise yeni bir ilişkinin başlangıcındadırlar. Ömer ani ve beklenmedik bir kararla rüya’ya evlenme teklif ederken Rüya’nın verdiği cevap ilişkilerini beklenmedik bir yere getirecektir. Bu arada İskender ve Çiçek ise kendilerini hiç beklemedikleri bir durumda Bülent’in karşısında bulurlar. Bu arada Cemre Çelebi’nin açığını bulmak için çıktığı yolda çok tehlikeli bir risk alır ve kocasının açını bulmaya çok yaklaşır. Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev bu akşam gerilimli ve heyecanlı bir bölümle saat 20.00’da ekranlara geliyor.

01-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar