Oğuz Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Oğuz Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı
Geçtiğimiz gün kalp krizi sonucu 53 yaşında hayata veda eden ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz Ankara’da yapılan cenaze töreninin ardından Karşıyaka mezarlığına defnedildi.

Geçtiğimiz gün kalp krizi sonrası 53 yaşında hayatını kaybeden ve vefatıyla tüm ülkeyi derin bir üzüntü ve yasa sevk eden ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz son yolculuğuna yakınları ve sevenlerinin katılımıyla uğurlandı. Önceki gün öğlen saatlerinde kalp krizi geçiren ve özel bir hastanede tedavi altına alınan Oğuz Yılmaz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 53 yaşında hayata veda etmişti. Haberin duyulmasıyla pek çok seveni ve takipçisi derin bir üzüntüye girerken ünlü isim için tüm Türkiye de üzüntüye girmişti. Her kesim tarafından sevilen ve sahne hayatı boyunca büyük başarılara imza atan Oğuz Yılmaz özellikle oyun havaları ve özgün parçalarla tanınmış ve sevilmişti. Uzun yıllardır sahnelerde olan ünlü isim özellikle Ankaralı şarkıcılar arasında en çok tanınan ve bilinendi. Ünlü şarkıcının cenaze töreni de bu sebeple yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

Eşi ve Oğlu Fenalık Geçirdi

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden ünlü Ankaralı şarkıcılardan biri olan Oğuz Yılmaz son yolculuğuna yakınları ve sevenlerinin katılımıyla uğurlandı. Usta ismin cenazesi hastaneden alınarak Ankara Karşıyaka mezarlığına getirildi. Burada Ahmet Efendi Caminde kılınan namazın ardından Karşıyaka Mezarlığında toprağa verilen ünlü ismin cenaze töreni sırasında eşi ve oğlu gözyaşlarına hakim olamadı. Bir ara baygınlık geçiren eşi çevresindekiler tarafından teskin edilirken Oğuz Yılmaz’ın oğlu ve kızı ise oldukça üzgün göründüler. Ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz’ın cenazesine yakınları ve sevenlerinin yanı sıra Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ve Ankaralı şarkıcı ve müzisyenler de katıldı. Bizde bir kez daha 53 yaşında hayata veda eden Oğuz Yılmaz’a Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine ise sabırlar diliyoruz.

Oğuz Yılmaz Kimdir?

25 Ekim1968 yılında Ankara’da dünyaya gelen Oğuz Yılmaz küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenmeye başlamıştır. Düğünlerde ve etkinliklerde sahne almaya başlayan oğuz Yılmaz ilk albümünü 1989 yılında yapmıştır. Bu albümle büyük bir çıkış yakalayan şarkıcı özellikle Bas Bas Paraları Leylaya ve Gördün mü şarkılarıyla büyük çıkış yapmış ve tüm ülke tarafından sevilmiştir. İlk albümünden itibaren vefatına kadar pek çok albüm yapan Oğuz Yılmaz’ın son albümünün ise hazırlık aşamasında olduğu öğrenildi.

21-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar