Ünlü Oyuncu Nilgün Belgüm Koronavirüse Yakalandı!

Ünlü Oyuncu Nilgün Belgüm Koronavirüse Yakalandı!
Koronavirüs salgını ünlü ünsüz dinlemeden hızla yayılmaya devam ediyor. Son olarak ünlü oyuncu Nilgün Belgüm’de Koronavirüse yakalandı.

Dünyanın ve ülkemizin kabusu olmaya devam eden salgın hastalık covid – 19 etkisini artırarak devam ediyor. Yüz binlerce insanın hayatına mal olan ve her geçen gün daha fazla insanın hayatını kaybetmesine sebep olan salgın hastalık ne yazık ki ülkemizde de etkisini giderek artırıyor. Özellikle bireysel korunmanın önemli olduğu ve buna dikkat etmeyenler daha kolay yakalandığı hastalığa son dönemde oldukça fazla ünlü isimde yakalandı. Pek çok sebeple virüse yakalanan isimlerin bazıları hastalığı ağır şekilde yaşarken bazıları daha hafif atlatıyor. Yine ünlü oyunculardan biri olan ve yılların tecrübesi Nilgün Belgüm’ün de covid – 19’a yakalandığı bilgisi bugün kızı tarafından sosyal medya aracılığı ile paylaşıldı.

Nilgün Belgüm Koronavirüse Yakalandı!

Türk Sineması ve tiyatrosunun usta isimlerin yılların tecrübesi Nilgün Belgüm tüm dünyayı adeta yangın yerine çeviren koronavirüs salgınına yakalandı. Ünlü oyuncu halsizlik, koku ve tat alma kaybı sebebiyle hastaneye başvurdu ve covid – 19 testi yaptırdı. Test sonucu ünlü oyuncunun pozitif olduğu ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun Koronavirüse yakalandığını ise kızı duyurdu. Usta oyuncunun 65 yaş üstü olması ve riskli grupta bulunması dolayısıyla tedbir amacıyla özel bir hastaneye yatırıldı. Ünlü oyuncunun kızı Oylum seçin verdiği bir demeçte annesinin hastalığı ile ilgili olarak “annemin covid – 19 testi pozitif çıktı. Durumu kötü değil. Dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullandı. Usta oyuncunun durumunun iyi olduğu ve sadece halsizlik ve tat ve koku alma sıkıntısı yaşadığı belirtildi. Tedbir amaçlı yatırıldığı hastanede tedavisine başlanan usta oyuncuya bizde geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Nilgün Belgüm Kimdir?

Koronavirüse yakalandığı kızı tarafından açıklanan 67 yaşındaki usta oyuncu Nilgün Belgüm 18 Mart 1953 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1973 yılında sanat hayatına adım atan usta oyuncu pek çok tiyatro, sinema filmi ve dizide rol almıştır. Aynı zamanda bazı televizyon kanallarında program sunuculuğu da yapan ünlü oyuncunun rol aldığı dizilerden bazıları şunlardır.

-          Akasya Durağı

-          Papatyam

-          Benim Annem Bir Melek

-          Yağmurdan Sonra

-          Yalancı Yarim

-          Yabancı Damat

-          Güz Gülleri

-          Çiçek Taksi

-          Bizim mahalle

18-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar