Aleyna Tilki Yeni Şarkısını Yayınladı Ortalık Coştu!

Aleyna Tilki Yeni Şarkısını Yayınladı Ortalık Coştu!
Sosyal medyanın en popüler karakterlerinden ve gençlerin en çok sevdiği şarkıcılardan Aleyna Tilki yeni parçasını sosyal medya hesabından paylaştı. Detaylar haberimizde!

Genç neslin en çok sevdiği isimlerden biri olan Aleyna Tilki bu günlerde yine sosyal medyada en çok konuşulan kişiler arasında. Ne yapsa, ne etse, nereye gitse, ne söylese olay olan ve takipçileri tarafından anında paylaşılan ve binlerce beğeni alan şarkıcının o kadar tutkun bir takipçi kitlesi var ki şarkıcının adım attığı bile olay haline gelebiliyor. Uzun zamandır sadece sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan şarkıcı Aleyna Tilki bu günlerde yine binlerce beğeni alan bir paylaşımda bulundu. Uzun zandır sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dillerde olan şarkıcı yaptığı yeni şarkısıyla bir anda yeniden mesleğiyle ve söylediği şarkıyla gündem oldu. Şarkıyı paylaştığı an binlerce beğeni alan Aleyna Tilki’nin son şarkısı ve yansımaları haberimizin konusu. İşte detaylar!

Aleyna Tilki “Ben Giderim’i” Paylaştı!

Bir süredir sadece sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Aleyna Tilki, söz ve müziği kendisine ait olan bir şarkıyı Instegram hesabından paylaştı. Şarkıcının paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. Elinde gitarı, söz ve müziği kendisine ait olan şarkıyı seslendiren genç şarkıcı Aleyna Tilki, şarkıyla birlikte yaptığı paylaşım notunda “Star olmak demek, prodüksiyonsuz hareket etmemek demekse ben star değil sanatçı olmayı seçiyorum??? Sözü müziği bana ait olan bestemi, öylesine bu şekilde paylaşmak istedim. Devamı Instegramda????” ifadelerini kullandı. Şarkıcının paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. Takipçileri tarafından mesaj yağmuruna tutulan şarkıcının son şarkısı da yarım saat içinde 100 bin kez izlendi.

Ben Giderim’in Sözleri!

Bu son değil, olmayacak da.

Bu ben değilim, olmayacağım da

Ben benden giderim, kalmayacağım burada

Ben buradan giderim, ben kaçar sonunda

 

Bu cesaret bana nereden geliyor

Ta içime oturuyor, söyle

Bence senden bana geliyor

Gitmeni hiç istemiyor, gitme

Nereden bana geliyor

Şu içime oturuyor söyle

Bence senden bana geliyor

Gitmeni hiç istemiyor, gitme… Gitme… Gitme… Gitme…

Şarkıcı Aleyna Tilki şarkının sonunda “Bu hareketim ilk ve sondu belki bir daha olur bilmiyorum. Umarım bestemi sevmişsinizdir. Böyle kalsın istiyorum” ifadelerini kullandı. Tilki’nin paylaşımı30dakika içinde 100 bin sefer izlendi.

07-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar