Aleyna Tilki’den Cinsel Taciz Açıklaması

Aleyna Tilki’den Cinsel Taciz Açıklaması
Genç ve ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’den cinsel istismar ve tacizle ile ilgili çarpıcı açıklamalar geldive açıklamalar magazin basını ve sosyal medyada gündem oldu.

Son yıllarda ülkemizde kadına ve çocuğa taciz, saldırı, tecavüz ve hatta cinayet gibi olaylar fazlasıyla artmış durumda. Gün geçmiyor ki bu konularla ilgili bir olay yaşanmasın. Yasalara rağmen bu tür olayların artmasındaki nedenlerin arasında şüphesiz basın yayın ve sosyal medyanın yoğun şekilde kullanılması var. Özellikle kadına yönelik, taciz ve benzeri girişimler her gün artarak devam ediyor. Zaman zaman ünlü isimlerin de bu konulardan dert yandığı ve kendilerinin de tacize, saldırıya ve hatta tecavüze uğradıklarını itiraf ettikleri görülüyor. Son olarak Elmalı Davası olarak bilinen olayla ilgili konuşan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki bir zamanlar kendisinin de bu tür bir olay yaşadığını açıkladı. Aleyna Tilki yaptığı açıklamada adalete vurgu yaptı.

Aleyna Tilki’den Şoke Eden Sözler

Türkiye’de özellikle genç kitlenin çok sevdiği ve her hareketi, sözü olay olan ünlü yıldız Aleyna Tilki’den cinsel istismarla ilgili olay açıklamalar geldi. Ünlü şarkıcı yaptığı açıklamada bir zamanlar kendinsin de bu tür bir olay yaşadığını itiraf etti. Aleyna Tilki açıklamasında “Bu çocuk tacizi, sübyancılık gibi ağır olaylar yaşayan bu çocuklar, eğer karşılığında o kişi bir ceza almazsa hakkaniyeti ve adaleti tanıyamaz. Adaleti bulamazlarsa kendi celladına dönüşebilirler. Bunu kendi sevgilisine, arkadaşına, çevresine yapabilir. Kötü bir insana dönüşebilir. Bu cinsel istismarda bunan insanları serbest bırakarak kısır bir döngüyü harekete geçiriyorsunuz” ifadelerini kullandı. Ayrıca Aleyna Tilki kendisinin de böyle bir olay yaşadığını belirtti. Aleyna Tilki “zamanında haksızlığa uğramış bir kız çocuğu olarak şu çocukların (Elmalı) davasındaki adam ceza almazsa, ben bir gün onlardan birini bulacağım” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin bu açıklamaları magazin basını ve sosyal medyada geniş ses getirdi ve binlerce beğeni ve yorum aldı.

Annesiyle Dubai’de

Bu arada son günlerde Aleyna Tilki, kız kardeşi ve anneleri Havva Öztel’in Dubai’de tatil yaptıkları belirtiliyor. Özelikle anne Havva Öztel’in sosyal medya hesabından paylaştığı resimlerle oldukça gündem olduğu görülürken peş peşe yayınladığı fotoğraflar sosyal medyada oldukça ses getiriyor. Kızlarıyla birlikte Dubai’de çölde ve bikinili fotoğrafları olay olan Hava Öztel’in paylaşımlarına beğeni ve yorum yağıyor.

16-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar