Bedir Bedir Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde

Bedir Bedir Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde
TRT 1 ekranlarında pazartesi günlerinin reytingi yüksek dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’ya Şehzade Human karakteriyle başarılı oyuncu Bedir Bedir dahil oldu.

TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmaya başlayan ve ikinci bölümüyle ekrana gelen Akli Film imzalı Alparslan Büyük Selçuklu Dizisi seyirciden tam not aldı. İlk iki bölümde özellikle aksiyon sahneleriyle dikkatleri çeken dizi bu sezona da damga vuracak yapımlar arasında gösteriliyor. Özellikle savaş sahneleri ile ve görkemli prodüksiyonu ile dikkatleri çeken dizide ayrıca birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in rol aldığı dizide ayrıca Sarp Levendoğlu, Gizem Karaca, Mehmet Özgür, Korel Cezayirli, Yurdaer Okur, Erdinç Gülener, Mim Kemal Öke, Rabia Soytürk, Esila Umut ve Toprak Sergen gibi üst düzey oyuncular yer alıyor. Bir dönem dizisi olan ve Büyük Selçuklu başta olmak üzere özellikle Malazgirt Savaşını anlatan dizinin oyuncu kadrosuna ise zaman zaman yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Dizinin kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Bedir Bedir katıldı.

Bedir Bedir Alparslan Büyük Selçuklu’da Şehzade Human’ı Canlandıracak

Akli Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi reytinglerde üst sıralarda yer almaya devam ediyor. Büyük Selçuklu Devletinde Sultan Alparslan dönemini anlatan dizinin yayınlanan ilk iki bölümü özellikle savaş ve aksiyon sahneleriyle göz doldurdu. Ayrıca büyük bir prodüksiyona sahip olan dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Menajerimi Ara’da Bekir karakterini canlandıran başarılı oyuncu Bedir Bedir dahil oldu. Bedir Bedir’in Alparslan Büyük Selçuklu’da, Selçuklu Şehzadesi Human karakterine hayat vereceği öğrenildi. Oyuncunun dördüncü bölümden itibaren dizide yer alacağı belirtildi.

Bedir Bedir Kimdir?

Son olarak Manejerimi Ara’da rol alan başarılı oyuncu Bedir Bedir, 1982 yılında Erzurum’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Oyunculuk Bölümünden mezun olan oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Başarılı oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Menajerimi Ara

·         Afacanlar: İş Başa Düştü

·         Hakan: Muhafız

·         Şahin Tepesi

·         İstanbullu Gelin

·         Olanlar Oldu

·         Kelebekler

·         Gölgedekiler

·         Yabancı Gelin

·         Maral: En Güzel Hikayem

·         Öyle Bir Geçer Zaman ki

16-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar