Aleyna Tilki’den Ünlülere Örnek Olacak Davranış!

Aleyna Tilki’den Ünlülere Örnek Olacak Davranış!
Genç kitlenin en çok sevdiği isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki işsiz kalan müzisyenler için örnek olacak bir davranışa imza attı ve yardım kampanyası başlattı.

Magazin dünyasında hemen her gün bir haberi çıkan ve özellikle genç kitle tarafından çok sevilen ve her hareketi her sözü takip edilen ve paylaşımlarına binlerce beğeni ve yorum yağan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki bugün yine bir sosyal medya paylaşımıyla gündemde yer almayı başardı. Çoğu zaman yanlış anlaşılan ancak genç yaşına rağmen büyük başarılar elde eden ünlü isim özellikle genç kitle tarafından takip edilirken daha olgun kesim ne yazık ki belki de önyargılar sebebiyle Aleyna Tilki’ye hep mesafeli durdu. Bu durum her ne kadar zaman zaman kırılsa da genel olarak Aleyna Tilki teknolojinin şöhret kazandırdığı isimlerden görüldü. Ancak genç şarkıcının bugün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ve bunun arkasında duracağını belirtmesi ve hemen hareket geçmesi takdir topladı. Aleyna Tilki pandemi nedeniyle işsizlik yaşayan ve zor durumda kalan müzisyenler için bir yardım kampanyasına öncülük etmek için harekete geçti.

Takdir Edilesi Davranış!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’den birçok ünlüye örnek olacak bir davranış geldi. Genç yaşına rağmen duyarlılığı ile büyüklerine örnek olan genç şarkıcı pandemi nedeniyle zor durumda kalan müzik piyasasında çalışan müzisyenler için harekete geçti. İşsizlik sebebiyle geçinmekte zorlanan ve hatta geçtiğimiz günlerde birinin intihar ettiği öğrenilen müzisyenler için yardım kampanyası başlatma kararı alan Aleyna Tilki sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla bunu sevenlerine duyurdu ve gerekenleri yapmaya başladığını açıkladı.

İşte O Paylaşımlar!

Aleyna Tilki’den örnek olacak davranış geldi ve genç şarkıcı zor durumda kalan işsiz müzisyenler için yardım başlattı. Bunu da sosyal medya hesabından duyurdu. Aleyna Tilki “ben pandemi sürecinde işsiz kalan müzisyenler için kendi kitlemi de kullanarak bir proje başlatmak istiyorum. Bana diğer büyük kitleli sanatçılar da katılırsa en azından çok zor durumda olanların hayatlarını kurtarabiliriz” ifadelerini kullandı. Daha sonra ikinci bir paylaşım yapan genç şarkıcı “yasal taraflarını, izinlerini bugünden konuşmaya başladık. Eğer hukuksal olarak mümkün kılabilirsek projeye başlıyoruz en yakın zamanda” ifadelerini kullandı. Bakalım bu proje nasıl gelişecek ve hangi ünlü isimler bu projeye destek verecek?

11-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar